commerciële recruitment consultants (40346155)

Capelle aan den Ijssel  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Social Media

Description

Select & Match zoekt commerciële recruitment consultantsFunctie omschrijving

Voor diverse regio’s zijn wij op zoek naar gedreven, ambitieuze en beslist commerciële recruitment consultants, die de ambitie hebben om een eigen uitzend / werving & selectie bureau te willen starten.

Mensen met vertrouwen in eigen kunnen en met regionale gebondenheid en een goed netwerk, zowel in ‘real-life’ als ook op de social media. Vechters die een telefoon ook nog gebruiken voor gesprekken en die vertrouwen hebben in ‘people business’. Met mensen die al een arbeidsverleden hebben opgebouwd, zelf meer naar de toekomst kijken en de overtuiging overbrengen dat zij juist door kennis, ervaring en hun netwerk waarde toevoegen, willen wij graag in contact komen.

Wij zijn Select & Match, het werving en selectie bureau dat ‘Ambities Samen Brengt’.“Select & Match maakt het verschil”

Wij krijgen energie van het vinden van kandidaten die exact aansluiten op de vacature van onze opdrachtgever. Niet alleen omdat de harde factoren kunnen worden afgevinkt, maar juist ook omdat we vinden dat de drijfveren van een werknemer moeten aansluiten bij die van het bedrijf. Daarom geven wij er de voorkeur aan dat een recruiter zelf het bedrijf bezoekt, de vacature scoort en de kandidaat zoekt, spreekt en voorstelt. En er dus blij van wordt als de match is gemaakt. Nieuwsgierig en vol energie? Select & Match gaat groeien.

Groei door het opzetten van (virtuele) regionale kantoren met zelfstandig werkende franchisenemers.

 

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
InGoedeBanen
Published at
21.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
908674
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register