Medewerker PR & Communicatie (40522965)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Medewerker PR & Communicatie (m/v) met affiniteit voor architectuur gezocht.

Inbo is een integraal werkend architectenbureau met architecten, stedenbouwkundigen, bouwkundigen en adviseurs die het leuk vinden om in teamverband te werken. Wij werken samen aan grote en kleine opgaven met een heel gevarieerd werkveld: van ziekenhuis tot woning en van bankgebouw tot fietsparkeerplekken, van stedenbouwkundig plan tot interieurs. Momenteel werken we onder andere aan; woontorens op de Zuidas, het diakonessenhuis, verschillende faculteitsgebouwen, meerdere gebouwen op de High Tech Campus Eindhoven.

Inbo is op zoek naar een talentvolle en ambitieuze PR & Communicatie medewerker met affiniteit met en kennis van architectuur, om ons te helpen in al onze tenders, communicatie en documentatie. Een ondernemend talent dat werkervaring wil opdoen in presentatie in woord en beeld, variërend van persberichten tot presentaties, van onderhoud en beheer van ons beeldarchief tot nieuwsberichten voor onze website, van boekjes tot presentatiepanelen. Iemand die enthousiast en leergierig is en die goed zelfstandig én samen kan werken.

Taken:

  • Helpen in al onze tenders, communicatie en documentatie.
  • Presentatie in woord en beeld, variërend van persberichten tot presentaties, van onderhoud en beheer van ons beeldarchief tot nieuwsberichten voor onze website, van boekjes tot presentatiepanelen.
Start date
ASAP
Duration
05 months
From
INBO
Published at
23.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
910528
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register