Functioneel Beheerder (41457781)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functioneel Beheerder

Voor het AMC zijn we op zoek naar een Functioneel Beheerder voor 20 uur per week

Het AMC is meer dan een ziekenhuis alleen. Het is een wereld waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs zijn geïntegreerd, en waarin het altijd om mensen draait. Een academische wereld vol mogelijkheden voor talenten die een plek zoeken om te excelleren. Groot denken. Durven dromen, Internationaal samenwerken. En je nooit laten beperken door ‘kan niet’ of ’lukt toch niet’. Dát is de mentaliteit in het AMC.

De afdeling Interne en Externe Communicatie ontwikkelt het communicatiebeleid van het AMC en voert dit uit. De afdeling onderhoudt de contacten met de media, is verantwoordelijk voor de corporate websites, onderhoudt en ontwikkelt de social-mediakanalen en publiceert de AMC-uitgaven AMC Magazine, Status en Discours.

Online team
Het online team is onderdeel van de afdeling Interne en Externe communicatie en heeft als taak het continue vernieuwing van AMC.nl, het dagelijks functioneel beheer, onderhoud en vernieuwing van de website AMC.nl en het intranet van het AMC. Het online team heeft tevens een belangrijk aandeel bij het creëren van samenhang tussen de verschillende nieuwe media zoals mobiele applicaties, Social Media en AMC.nl. Het online team zal ook een leidende rol krijgen in het onderzoeken en implementeren van nieuwe mogelijkheden in de patiënten dialoog, die nieuwe ontwikkelingen (zoals het EPD) met zich mee brengen. In het team komen verschillende specialisten zoals vormgevers, webredacteuren, ontwikkelaars en beheerders bijeen.

Jouw activiteiten
Naast het intra- en internet, waar het AMC gekozen heeft voor GX als CMS, zijn er voor het AMC diverse online Apps ontwikkeld. Deze apps maken al dan niet gebruik van gegevens uit het AMC. De Functioneel beheerder van het Online team, is een echte alleskunner. Naast het algemene functionele beheer en alles wat daarbij komt kijken, verwachten we inhoudelijke (programmeer) kennis van de diverse online applicaties. Deze kennis gebruik je om, samen met je collega’s, de vraag uit het huis te vertalen naar de best passende oplossing.

Jij:
• begeleid de decentrale redacties en verzorgt hiervoor de opleiding en beheert de rechtenstructuur.
• coördineert de beheertaken voor de afdeling en de onderdelen binnen de organisatie die daar een rol in hebben.
• begeleid de upgrades van het CMS en overige Applicaties (apps).

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
The School Factory
Published at
07.06.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
919105
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register