Senior Cisco Specialist (QR3311)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functie : Senior Cisco Specialist (QR3311)
Start : , 36 uur per week
Periode : 3 mnd+
Omgeving : Amsterdam
Omschrijving Senior Cisco Specialist (QR3311) :
Als Network Specialist (Cisco) maak je deel uit van een team die de intermediar is tusssen onze technische afdelingen welke gebruik maken van de netwerk tools en services en enterprise tooling. Je bent in staat om technisch complexe tooling desighs te doorgronden en te maken. Tevens ben je een technisch inhoudelijk gesprekspartner voor onze productowners en naar onze leveranciers en kun je de vertaalslag maken tussen business requirements en de technische mogelijkheden van de tools en services welke je support/designed.
Algemene kennis/ervaring Senior Cisco Specialist (QR3311) :
Werken in complexe, grote organisatie die continu onderhevig is aan veranderingen. Ervaring met werken in of met financiële instellingen, enterprise IT omgevingen.
Technische kennis/ervaring Senior Cisco Specialist (QR3311) :
Ervaring met het inrichten van operationele monitoring in enterprise LAN/WAN/DC omgevingen
Ruime kennis van en ervaring met het inrichten en onderhouden van netwerk beheertools zoals CiscoACS 5x,EMC Smarts 9(EMC SAS/SRM Suite)
EMC Watch4net maar ook diepte kennis van DNS/DHCP (Infoblox) is een pré
Scipting kennis/ervaring (Perl, Python) is ook een vereiste ivm automatisering
Evenals goede kennis van ITIL processen.
Competenties Senior Cisco Specialist (QR3311) :
Teamplayer, leergierig, ondernemend, initiatiefrijk en pro-actief, klant/doel gericht, uitstekende communicatie & presentatie skills, kwaliteitsbewust.
Werkzaamheden Senior Cisco Specialist (QR3311) :
Binnen bestaande raamwerken/architecturen/beleid ontwerpen en onderhouden van netwerk management solutions voor IT Collegas/klanten van het infra bedrijf. Zorgen dat de Netwerk Management solutions getest worden en in productie worden gerealiseerd. Verantwoordelijk voor het productioneel goed opleveren van de door jou ontworpen solutions. Tevens waar van toepassing en afhankelijk van waar de kandidaat wordt ingezet in het team, uitvoeren van operationele beheertaken voor de netwerk omgeving waaronder incidenten oplossen, problems oplossen, risk issues oplosssen, structurele maatregelen doorvoeren om (security) incidenten en audit punten te voorkomen. Centrale mailbox verzoeken afhandelen, Changes in de infrastructuur doorvoeren en configuration management taken.
Senior Cisco Specialist (QR3311)
Start date
n.a
From
Qualogy
Published at
03.07.2015
Project ID:
936330
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register