Communicatieadviseur (45266036)

Zoetermeer  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Social Media

Description

Communicatieadviseur

 

Regio

Zuid-Holland

Verloopt op

Organisatie De arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal (ZHC) heeft een ambitieuze bestuurlijke actieagenda opgesteld voor 2015. Naast het realiseren van deze acties is het ook van belang dat hierover gecommuniceerd wordt, zodat de resultaten van de arbeidsmarktregio goed voor het voetlicht komen. Een belangrijk actiepunt voor 2015 is het realiseren van de regionale werkgeversbenadering in ZHC met daarbij specifieke aandacht voor het vinden van een baan voor mensen met een arbeidsbeperking. Om hier meer focus en versnelling te krijgen in de werkgeversbenadering is een regionaal programmateam werkgeversbenadering ingesteld. ZHC werkt op het terrein van de werkgeversbenadering nauw samen met de arbeidsmarktregio Haaglanden. ZHC sluit aan bij het communicatieplan Haaglanden.

Opdracht / aard van de werkzaamheden

  • Is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een communicatieplan op basis van de bestuurlijke actieagenda, zodat de resultaten van ZHC goed voor het voetlicht komen. De zichtbaarheid van ZHC wordt vergroot, zowel intern als extern (bijvoorbeeld werkgevers, onderwijs).
  • Schrijft teksten, speakingnotes en maakt heldere presentaties.
  • Verzorgt de promotie en communicatie van de bijeenkomsten genoemd in de bestuurlijke actieagenda, zoals de ZHC top en de regionale startersdag.
  • Maakt gebruik van social media en zet dit in als communicatiemiddel.
  • Organiseert i.s.m. de lokale communicatieadviseurs persmomenten voor de werkgeversbenadering en het Forum/werkbedrijf.
  • In samenwerking met Haaglanden uitwerken van het communicatieplan voor de werkgeversbenadering en het uitvoering geven aan de acties en communicatieproducten die hieruit voortkomen.
  • In samenwerking met de regio Haaglanden de regionale website aantrekkelijk inrichten ten behoeve van de werkgeversbenadering.
  • Het ondersteunen van de leden van het Werkbedrijf Forum bij hun communicatiebehoefte om andere ondernemers/werkgevers te enthousiasmeren om mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen en hun ambassadeursrol in te vullen.
  • Tactisch adviseren over de invulling van de lokale en regionale communicatie en dit i.s.m. de lokale communicatieadviseurs in te regelen.

 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
Select & Match
Published at
30.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
955791
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register