Implementatie Expert HRM (45871806)

Nederland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Implementatie Expert HRM

Functieomschrijving

Introductie:
Op 1 januari 2015 is de Dienst HRM van start gegaan. Dit betrof onder andere een overgang naar nationale systemen Youforce, Beaufort (personeelsadministratie) en Gemal (salarisbetaling) en de introductie van een nieuw dienstverleningsmodel Click-Call-Face.

Deze start, in combinatie met andere ambities leidt tot diverse al dan niet HRM gerelateerde issues. Deze zijn o.a. gerelateerd aan processen, systemen, autorisaties, communicatie, management informatie, en de (uit) werking van mandaat en inrichting. Ondanks de met hoge urgentie ingezette interventies om issues op te lossen, valt het gezien de omvang en complexiteit van deze transformatie niet te verwachten dat alle problemen snel zijn opgelost. Dit vraagt om het versterken van de operationele implementatiekracht in betere verbinding en ondersteuning huidige implementatieteams. Als tijdelijke maatregel wordt daarom een aantal Implementatie Experts HRM gezocht, waaronder een Implementatie Expert voor de HR Servicedesk.

Bedrijf:
We zoeken Experts op verschillende locaties:

Midden Nederland, Limburg, Noord-Holland, Noord Nederland, Oost Brabant, Rotterdam, Zeeland en Oost Nederland.

Beschrijving:

In deze functie acteer je vanuit de dienst HRM. Je wordt aangestuurd door de Cordinator Implementatie Experts HRM. Je werkt in nauwe samenwerking met deze Cordinator welke in hechte verbinding staat met een landelijke oplosgroep. Vanuit deze landelijke aansturing breng je versterking in de HR Servicedesk. Hierbij werk je nauw samen met de cordinatoren van de Servicedesk en zorg je voor afstemming met je collega Implementatie Experts.

  • Een zeer pragmatisch ingesteld persoon die makkelijk zijn of haar weg vindt naar de juiste oplosgroepen en ondersteuning indien nodig voor het oplossen van problemen. Doorzettingskracht, snel kunnen doorgronden van vraagstukken en hoge handelingssnelheid en nakomen van afspraken. Weet overzicht te bewaren, prioriteiten te stellen en snapt de noodzaak van snelle communicatie en informeren van belanghebbenden.

    Ophalen, prioriteren, oplossen en evt escaleren issues, informeren (lokaal en landelijk) over oplossingen, inleren nieuwe werkprocessen. Als Implementatie Expert voor de HR Servicedesk ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de slagkracht van het operationeel management binnen de dienst HRM en de Servicedesk in het bijzonder. Je bent gericht op snel oplossen in de verbinding tussen lokaal en landelijk, ondersteunen bij het inleren van nieuwe werkprocessen en communiceren. Werkzaamheden concentreren zich op het werkveld van de HR administratie en Youforce (self service) processen.

    Taken en verantwoordelijkheden:

  • Dagelijks ophalen van issues (o.a. bij de HR Front Office en collega Implementatie Experts);
  • Zorgen voor overzicht en prioritering van issues en waar nodig escaleren van;
  • Oplossen van issues, in samenwerking met verschillende experts op IV en HR gebied;
  • Dagelijks informeren (lokaal en landelijk) over oplossingen;
  • Ondersteunen bij communicatie/een link maken naar benodigde aanvullende content intranet;
  • Verbinden van issues met coaching op sturing en cordinatie SD.

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
07.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
961662
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register