FMCG - Teamleader Technical - Maarheze

Eindhoven  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Teamleider Techniek

Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een Teamleider Techniek voor de regio Eindhoven. Onze klant is een Internationale organisatie actief in de Food industrie. Binnen de organisatie is er ruimte om je verder te ontwikkelen, daarnaast is de organisatie sterk groeiend.

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor een team van 10 storingsmonteurs. Je bent werkzaam in een dagdienst maar bent bereid om over te werken indien noodzakelijk. De taken die je als Teamleider zal uitvoeren zijn het voorbereiden, begroten, plannen en begeleiden van werkzaamheden m.b.t. onderhoud, projecten, reparaties en modificaties van bedrijfsinstallaties. Ook stel je de afdelingsbudgetten samen en reguleert deze. Het opstellen van onderhoudsschema's, registreren van onderhoudswerkzaamheden en storingen. Het opstellen van KPI's gerelateerd aan het team en het uitvoeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken. In deze functie rapporteer je aan de technisch manager.

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding richting Techniek (HTS werk- en denkniveau door opleiding of ervaring)
  • Ruime technische vakkennis en expertise op mechanisch en elektrotechnisch en mechanisch vlak
  • Minimaal 5 jaarervaring in soortgelijkeaansturendefunctie
  • Kennis en ervaring met SAP is eenpré
  • Goede kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré

Ben je momenteel op zoek, en pas je binnen het profiel, reageer dan zo spoedig mogelijk online. De salarisindicatie voor deze functie bedraagt €3500 - €4000 afhankelijk van ervaring. Voor vragen kan je contact opnemen met (Michiel Kroon van Diest)

Start date
n.a
From
JP Gray
Published at
09.09.2015
Project ID:
981117
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register