Food - Inkoper - Lelystad

Flevoland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

PR

Description

Inkoper

Kun jij als Inkoper de verantwoordelijkheid dragen voor de Inkoop activiteiten in binnen en buitenland van een Biologische AGF Organisatie? Ben jij in staat om in samenwerking met de Accountmanager de in-en verkooptaken uit te voeren? Ben jij continu opzoek naar verbeteringen en besparingen in het pakket waar jij verantwoordelijk voor bent?

Beschik jij tevens over AGF ervaring en spreek je vloeiend Nederlands en Engels? Deze Inkoper rol biedt jou de mogelijkheid om een breed klantenbestand te onderhouden en verder uit te bouwen.

Over jou

Ik zoek een Inkoper met ervaring in de AGF Branche. Je bent iemand die energie krijgt van het onderhouden van contact met bestaande leveranciers dit verder uit te bouwen waar mogelijk en controle te bewaken op de kwaliteit. Je vindt het prettig om na een inwerkperiode zelfstandig te werken en korte communicatielijnen te hebben met je collega's. Daarnaast heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen en te groeien in de organisatie.

Jouw profiel

  • Enkele jaren relevante werkervaring in een AGF organisatie
  • Minimaal MBO opleidingsachtergrond, HBO is een pre.
  • Goede beheersing Nederlands en Engels. Duits en Frans zijn een pré

Waarom solliciteren?

Er wordt een uitdagende en afwisselende functie aangeboden in een dynamische omgeving.

Om te solliciteren voor deze Inkoper functie kun je klikken op de 'Solliciteer' button. Indien je in het omschreven profiel past zien we jouw reactie graag tegemoet!

Voor vragen kan je contact opnemen met (Michiel Kroon van Diest)

Start date
n.a
From
JP Gray
Published at
09.10.2015
Project ID:
997603
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register