Senior Security Architect (Dutch or Flemish) Belgium/Brussels

Brussel  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Security Analysis

Description

Senior Security Architect/Senior Technisch Architect

Start date

End date 40 dagen + possibility extensions

Languages Netherlands/Dutch OR Flemish

Hiring Price 570 euro per day

Location Brussels

Deadline

Senior Technisch Architect - Beschrijving profiel:

We zoeken een senior technisch architect met ruime ervaring in het uitschrijven en uitwerken van analyseopdrachten. De architect moet zeer vertrouwd zijn met het overleg tussen de businesszijde en de technische mensen. Verregaande technische concepten moeten worden verduidelijkt naar een groot publiek. Bovendien moeten er na de studie technische oplossingen worden voorgesteld voor de lange termijn. Er moeten technische keuzes worden gemaakt en voorgesteld over hoe bestaande en nieuwe functionaliteit in de toekomst moet worden ingevuld.

Senior Technisch Architect - Projectomschrijving:

Mijn Onderwijs is een portaaltoepassing van O&V. Hierin zijn een aantal keuzes gemaakt naar toegangs- en gebruikersbeheer. Andere toepassingen kunnen conceptueel voorgesteld worden als onderdeel van de portaal, maar er eerst moet er een analyse gebeuren van de organisatorische risico's door gebruik te maken hybride gebruikersbeheer-oplossingen in verschillende applicaties, de mogelijke meerwaarde en beperkingen naar de toekomst en de technische haalbaarheid en risico's voor de toepassingen.

De concepten en mogelijkheden van het centrale IDM zijn onvoldoende gekend binnen de organisatie. De studie moet dit verduidelijken en de basis vormen voor strategische keuzes naar invulling van dit IDM en de nood aan interne services voor extra validaties. De analyse moet de huidige en toekomstige versies van het ACM en IDM onderzoeken naar mogelijkheden voor single sign-on en de opzet van grotere portaals, afgestemd met andere beleidsniveaus.

O&V beheert momenteel echter al meerdere toepassingen met beveiligde en verpersoonlijkte toegang. De studie moet duidelijk maken hoe andere toepassingen zich in het concept van de portaal moeten aanpassen en de migratie naar de to-be situatie verduidelijken.

Senior Technisch Architect - Competenties:

>

Start date
n.a
From
Templeton and Partners
Published at
28.10.2015
Project ID:
1009412
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register