Medior Software Tester (53034498)

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Als tester ligt er binnen de afdeling Applicatie Ontwikkeling een mooie uitdaging voor je. Ze kennen een dynamische omgeving en ze maken gebruik van nieuwe technologieën. Ze kunnen je een afwisselende, innovatieve werkomgeving bieden!

De afdeling Applicatie Ontwikkeling is de leverancier van software voor de organisatie en ze werken middels de Agile en Scrum ontwikkelmethode.


Als medior tester werk je samen met ervaren collega's en ga je aan softwareontwikkel projecten werken. Dit doe je op basis van functionele specificaties en acceptatiecriteria. Je ondersteunt de business bij het opstellen en valideren van requirements, Je plant, coördineert en voert testwerkzaamheden uit. Je werkt nauw samen met business analisten, software ontwikkelaars, gebruikers en de project- en/of testmanager. Je bent proactief op zoek naar manieren om je werk sneller of beter te doen, bijvoorbeeld door testen te automatiseren.

Tevens naast deze operationele taken denk je mee en geef je advies aan je manager over de risico's en kwaliteit van de software en systemen die opgeleverd worden.

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
28.11.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1028616
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register