Chef Linux

Job type:
on-site
Start:
n.a
Duration:
n.a
From:
Novaccent
Place:
Utrecht
Date:
12/23/2015
Country:
flag_no Netherlands
project ID:
1041850

Warning
This project is archived and not active any more.
You will find vacant projects in our project database.
Een veelzijdige Linux job
Schrik niet van de titel, zo erg is het ook weer niet. Je bent namelijk vooral technisch bezig om Linux infrastructuren te onderhouden, te beheren én te verbeteren. Jij bent onze Linux specialist, zie het als je eigen Linux keuken. Kom jij binnenkort een kijkje nemen in onze keuken?
Je bakt met verschillende Linux ingrediënten zoals Redhat en CentOS een goed recept in elkaar. In techneutentaal; Jij bent verantwoordelijk om Linux infrastructuren te onderhouden en te verbeteren. Dat betekend dat je configureert, bouwt, migreert en helpt nadenken over het inrichten van landscapes.
Kom jij werken in onze driesterrenkeuken? Dat kan! Wij bieden een dynamische, up-to-date omgeving met als basis ons eigen hypermoderne NOC en SOC. Vanuit hier beheren, monitoren en troubleshooten wij meerdere omgevingen van onze klanten op afstand maar voeren we ook projecten uit op locatie. Deze Linux omgevingen wisselen sterk van vorm en complexiteit.
Welke Linux skills breng jij mee?
Voor deze technische functie zijn we op zoek naar iemand die HBO werk-, en denkniveau heeft. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van Linux Redhat en ben je bij voorkeur gecertificeerd in RHCSA en-/of RHCE. Onze wens gaat uit naar als je naast Linux ook andere ingrediënten kent, bijvoorbeeld verschillende storage oplossingen zoals onder andere Pure Storage of HP. Zoals een echte chef kun je goed in teamverband werken en ben je servicegericht. Daarnaast ben je bereid om te reizen naar onze klanten die in het hele land gevestigd zijn.
Wat bieden wij?
Laptop en GSM (of vergoeding)
Leaseauto of aantrekkelijke reiskostenvergoeding
Employee Benefit bijdrage van 7% van bruto maandsalaris
Opleidingsvergoeding
Leuke uitjes met het team en bedrijf
Gezellige VRIJMIBO
Wat je wilt weten over Nováccent
Novaccent helpt haar klanten om beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de gehele ICT omgeving te verbeteren. Vanuit ons goed bereikbare kantoor in Amersfoort kom je te werken in een leuk en gezellig team van 17 medewerkers waarvan er 6 continue aanwezig zijn in Amersfoort.
We voeren daarnaast projecten uit om verbeteringen bij onze klanten in stand te brengen en nemen de zorg voor het dagelijkse beheer uit handen.