IT MANAGER ( VROUW/MAN) ervaring in de media is een pre. (56361251)

Hilversum  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Voor onze broadcast IT afdeling zoeken wij een IT Manager met ambitie die zeer commercieel is ingesteld. In deze rol ondersteun je de CIO in de dagelijkse aansturing van de teams en help je actief mee om  binnen de mogelijkheden van het bedrijf, de klanten en de markt -de afdeling te verbeteren en te streven naar operational excellence. Bij ons staat de klant centraal en vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers een fijne en leuke werkomgeving hebben. Je bindt mensen en zorgt voor een positieve sfeer waarbinnen mensen zich veilig voelen en hard kunnen werken. Je kan eenvoudig communiceren met alle lagen van de organisatie.

 Deze functie vraagt om perfectionisme maar daarnaast moet je in staat zijn te improviseren onder grote tijdsdruk. De systemen die wij ontwikkelen en ondersteunen dragen bij aan meer dan 55% van alle  TV producties op de Nederlandse markt en aan een aantal grote online platformen. De afdeling moet dus altijd scherp zijn en 24x7 adequaat kunnen reageren op calamiteiten en de vraag van de klant. Onze klanten zijn alle Nederlandse publieke en commerciële broadcasters, corporates maar ook steeds meer Internationale partijen. Je draagt zorg voor deze paraatheid.

 De afdeling bestaat uit 70+ medewerkers die verdeeld zijn over verschillende teams. De uitvoerende organisatie bestaat uit een service desk, 2e en 3e lijn beheer teams, een team systeembeheer, een team netwerk en infrastructuur, een team AV techniek en ondersteunende functies. Elk team heeft een manager of teamleider en boven de uitvoerende organisatie staat een procesorganisatie die de ITIL processen die ingericht zijn overziet en bijstuurt waar nodig. Je denkt in structuur maar niet in hokjes. Je zorgt dat gebeurt wat moet gebeuren om te leveren  conform de wensen van de klant.

 De  IT  afdeling geeft uitvoering aan de technische projecten en het dagelijkse beheer van de systemen van onze klanten. Daarnaast spelen de specialisten een belangrijke ondersteunende rol in het pre-sales traject omdat we weinig standaard producten kennen. Deze combinatie van taken zorgt voor de nodige spanning in de dagelijkse operatie. Je bent in staat de juiste afweging te maken en te overleggen met andere stakeholders om zo de resources in overleg met de planningsafdeling te verdelen.

 We maken gebruik van veel markt specifieke software en systemen die custom build zijn of door de integratie binnen onze organisatie of bij onze klanten uniek zijn. Veel software is zelf ontwikkeld door onze development afdeling en is naast een oplossing voor interne processen ook onderdeel van een productrange naar onze klanten.

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
InGoedeBanen
Published at
12.01.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1049609
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register