Medior IT Integrator (Agile) (QR3807)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Scrum agile Cloud

Description

Functie: Medior IT Integrator (Agile) (QR3807)
Start: , 40 uur per week
Periode: 6 mnd+
Omgeving: Amsterdam
Omschrijving:
Voor onze eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gepassioneerde en inspirerende Integrator met een solide IT achtergrond die vanuit de IT organisatie een echte ambassadeur is van de nieuwe manier van werken.
Wie zoeken we:
Een energieke IT Integrator die passie heeft voor de IT. Gezien de vergaande automatisering van de IT processen vergt deze functie ook inhoudelijke IT skills.
Binnen de organisatie zien wij dat een aantoonbare IT achtergrond, of een bewezen kennis van de IT een vereiste is om de gestelde uitdagingen te kunnen realiseren. Klant perspectief is je primaire drive. Van de Integrator wordt verwacht dat hij/zij een echte ambassadeur is van de nieuwe manier van werken en de nieuwe cultuur. Samen met de squads bouw je aan een organisatie die steeds minder complex is, en daardoor effectiever en slagvaardiger wordt.
De IT Integrator coördineert activiteiten over verschillende product backlogs heen. Hij onderkent de samenhang/afhankelijkheden tussen de activiteiten (en CI's) van de verschillende squads zodat bankapplicaties op de juiste momenten live worden gezet. In de praktijk werk je als IT Integrator in situaties waar sprake is van afhankelijkheden tussen meerdere squads en/of complexe(re) verandertrajecten / vernieuwingen.
Omgeving:
Je bent onderdeel van een domein dat dagelijks middels Scrum en Continuous Delivery Engineering Practices op een professionele manier kwalitatief hoogwaardige software vervaardigd en beheerd.
Werkzaamheden:
- Je coördineert de activiteiten over de verschillende backlogs van de diverse squads en bewaakt de samenhang. Denk daarbij aan de samenhang tussen Architectuur, Infrastructuur en Software.
- Je ondersteunt de squads in het op elkaar afstemmen van de verschillende features en stuurt daarbij op incremental delivery.
- Je faciliteert snelle besluitvorming door het creëren van inzicht in de delivery van features en zorgt ervoor dat alle (IT-) stakeholders op 1 lijn zitten.
Profiel:
- HBO/WO informatica op werk- en denkniveau.
- Ervaring met managen in / van een Agile organisatie
- Aansturen van verschillende (externe) leveranciers en werken in grote complexe programma's is een tweede natuur voor je
- Je hebt ervaring in het coachen en begeleiden van collega's.
- Ervaring met functionele sturing (output sturing)
- Sterke analytische vaardigheden
- Ervaring met sturen op harde en zachte data
- Je hebt ruime ervaring als IT integrator
Competenties:
- Inspirerend, toont energie & passie
- Je hebt een sterke marktfocus op IT (denk aan Lean IT, continuous delivery, cloud processen, etc.)
- Je hebt focus op samenwerken. Je zet je eigen "ego" opzij ten behoeve van het beste resultaat - je faciliteert anderen om succesvol te zijn.
- Je hebt de capaciteit om snel nieuwe inhoud te leren en over te dragen.
- Je vraagt actief om hulp en feedback maar durft ook feedback te geven.
- Je bent nieuwsgierig en op continue zoek naar vernieuwing en innovaties binnen je aandachtsgebied. Daarbij zoek je actief de samenwerking met anderen.
- Je hebt een mindset van continue verbeteren en bent niet bang om nieuwe dingen te proberen.
Start date
n.a
From
Qualogy
Published at
05.04.2016
Project ID:
1104023
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register