SAP PM Consultant

Zuid-Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

SAP PM Consultant - Contract - Omgeving Rotterdam
SAP PM, PM, Plant Maintenance, Engels, Nederland

Amoria Bond is op zoek naar een SAP PM consultant voor een van onze klanten in de omgeving van Rotterdam. De ideale SAP PM consultant moet zeer sterke communicatievaardigheden hebben, ervaring hebben met meerdere implementaties en verschillede onderzoeks trajecten. De klant is op zoek naar een SAP PM consultant die de klant kan informeren en helpen bij de onderzoeksfase van het SAP PM landschap. Sinds 2005 is er niet veel gedaan aan het SAP PM domein en de Global IT Director heeft dit prioriteit gegeven. In eerste instantie is het voor een aantal dagen om de klant te helpen bij het in kaart brengen en de aanbevelingen op het SAP PM gebied, uiteraard kunnen hier verdere werkzaamheden uitvloeien (deze kans is zeer realistisch). Naast deze werkzaamheden is er ook een SAP PM implementatie gepland voor de USA want de klant heeft een nieuwe vestiging aangekocht. De SAP PM consultant zal voor de eerste dagen verwacht worden op het kantoor in de omgeving van Rotterdam aangezien de consultant veel dient te communiceren met verschillende stakeholders om de informatie te verzamelen.

De ideale kandidaat heeft project management skill en snapt de business. Hij of zij hoeft geen technish wonder te zijn, maar kent de SAP PM functionaliteit als z'n broekzak. De consultant moet ook weten hoe e.e.a. te customizen en hoe de master data in elkaar steekt.

KEY SKILLS: SAP PM, PM, Plant Maintenance, Engels, Nederland

We offer you an interesting position at one of our key clients. Interested? Please send your CV for immediate consideration!

Amoria Bond operates as an employment agency and employment business. No terminology in this advert is intended to discriminate on the grounds of age or experience, and we confirm that we are happy to accept applications from persons of any age or experience for this role.

Start date
01/07/2016
Duration
27 weeks
From
Amoria Bond Ltd
Published at
16.06.2016
Project ID:
1149617
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register