Senior ITIL Proces Specialist (QR3971)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Functie: Senior ITIL Proces Specialist (QR3971)
Start: , 36 uur per week
Periode: 3 mnd+
Omgeving: Amsterdam
Omschrijving:
Voor onze eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een een IT proces specialist binnen het domein Workplace Services (WPS).
Je hoofdtaak is het waarborgen van een efficiënt en effectief proces van wijzigingsaanvragen op de IT-omgeving van onze leveranciers die een impact kunnen hebben op de IT-omgeving en visa versa, die volgen uit gewijzigde en nieuwe diensten en veranderprojecten. De wereldwijde IT werkplek dienstverlening is volledig uitbesteed aan externe leveranciers.
Taken:
- Monitoren van de ITIL CC&R-aanvragen. De aanvragen daartoe komen zowel van onze leveranciers als ook van interne WPS medewerkers. Het proces en de aanvragen worden getoetst op kwaliteit, alignment met de lopende contracten en volledigheid conform de richtlijnen.
- Focus op operational proces excellence van bovenstaand processen door het waarborgen van correct geïnitieerde ITIL changes en release-aanpassingen aan de CMDB.
- Continu verbeteren van het ITIL CC&R proces door bijvoorbeeld het beperken van emergency changes, het tijdig & correct indienen changes aan de CAB's, monitoren van acties op basis van Post Implementation Reports na incidenten door ITIL Changes en het verhogen van de accuratesse van de opgevoerde configuratie items.
- Focus op aanhaken van nieuwe landen door het uitleggen en operationaliseren van het standaard change proces zodat de uitbreiding van de WPS dienstverlening soepel kan verlopen.
- Het team werkt voor de WPS gebieden Global en Nederland; door de kleine omvang (4 fte) is het noodzakelijk maximaal flexibel te zijn in de onderlinge samenwerking.
Je werkomgeving:
Je maakt onderdeel uit van een klein team met collega IT specialisten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het operationele en tactische change, configuration en release management (CC&R) proces over alle landen die WPS diensten global afnemen. Als zelfsturend team zijn jullie steeds in staat een balans te vinden tussen de dagelijkse operationele werkzaamheden, gepland periodiek werk en voortdurende verbetering van efficiency en effectiviteit.
Profiel:
- Een teamplayer
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied ITIL procesmanagement
- Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
- Een pragmatische en flexibele instelling en een grote mate van zelfstandigheid
- Kennis van Agile werken is een pre
Start date
n.a
From
Qualogy
Published at
30.06.2016
Project ID:
1157488
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register