Servicemonteur OV systemen (ICT en E) (73352358)

Vlaardingen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Hardware

Description

Een typische werkdag bestaat uit verschillende opdrachten. Jij gaat goed uitgerust op pad om aan de betaalsystemen in het openbaar vervoer werkzaamheden te verrichten. De hedendaagse systemen zijn een mix van hardware (elektronica) en software. Als je dus in aanmerking wilt komen voor deze functie ben je een servicemonteur in hart en nieren, ben je elektrotechnische geschoold en kun je goed overweg met computers.



De werkzaamheden worden uitgevoerd op locatie zoals in een garage of remise. De tijdsdruk is soms hoog omdat een stilstaande bus geen geld oplevert. Daarnaast ben je heel erg secuur want alles moet je in één keer goed doen.



De techniek van de OV-chipapparatuur is specifieke voor de branch. Heb je interesse in deze functie dan zal je dus in eerste instantie opgeleid gaan worden on-the-job om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan. Daarnaast zal je nadat je helemaal bent ingeburgerd in de systemen worden opgenomen in een wisseldienst rooster (van maandag tot en met zondag) tussen 07.00 en 24.00 uur. Uiteraard krijg je hiervoor een toeslag. Het werkgebied is het zuiden van Zuid-Holland.



Heb jij interesse in deze baan solliciteer dan met een volledig en duidelijk CV inclusief motivatie.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
Detamo
Published at
09.07.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1163437
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register