Wintel Specialist (75324758)

Groningen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Afdeling en project
De ICT infrastructuur bestaat uit een centraal datacenter en een datacenter in de bunker. De architectuur van het centrale datacenter is een private cloud omgeving, gebaseerd op een converged hardware infrastructuur met Hyper-V als virtualisatielaag, die wordt gemanaged met Microsoft System Center tools. In de bunker is een project gestart om het verouderde applicatielandschap te vernieuwen. Daarbij wordt een nieuwe infrastructuur neergezet, die vanuit oogpunt van kostenbesparing, zoveel mogelijk identiek is aan die van het centrale datacenter.

De afdeling IS is verantwoordelijk voor inrichting, beheer en support van de ICT-infrastructuur in het centrale datacenter: ICT systemen, netwerken, werkplekapparatuur, communicatiemiddelen, softwarepakketten en de Servicedesk. Binnen de afdeling IS is het Team Hosting verantwoordelijk voor de infrastructuur van datacenterdiensten waarmee de afdeling IB meer dan tachtig applicatiediensten levert aan onze opdrachtgever en haar stakeholders. Binnen afdeling IB loopt een project ter vervanging van het informatiesysteem voor de aansturing van gastransport in de bunker. Dit project is gestart op basis van een Windows Server 2012 R2 infrastructuur. In het project wordt dit jaar overgestapt op een Windows Server 2016 infrastructuur. Op deze manier wordt gegarandeerd dat bij de oplevering de onderliggende infrastructuur de eerste jaren niet vervangen hoeft te worden.

Taken
- Het inventariseren van requirements en het schrijven/bijwerken van designs en migratieplannen op basis van Microsoft best practices voor:
- Active Directory 2016
- Windows Server 2016
- SCVMM
- SC DPM
- SCCM;
- Begeleiden van de implementatie

 

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
InGoedeBanen
Published at
27.07.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1175187
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register