Informatiebeheerder Functioneel Beheer 2 (77449699)

Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster Test

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: om 12:00 uur

Binnen Informatievoorziening Sociaal zijn er 2 teams Functioneel Beheer, die samen alle applicaties van Cluster Sociaal
beheren.

Het Team Functioneel Beheer 2 verzorgt de 2e en 3e lijns ondersteuning voor deze bedrijfsapplicaties. Een belangrijk deel van het werk is de aanpassing en de doorontwikkeling van de bedrijfsapplicaties: aanpassing van functionaliteit en van koppelingen naar applicaties van ketenpartners. De Team FB 2 geeft opdracht aan een groep externe applicatiebeheerders voor de aanpassing van de functionaliteit en de koppelingen, voor testwerk en voor een professionele uitrol van nieuwe releases over de Test-, Acceptatie- en Produktie-omgeving.

Team Functioneel Beheer 2 zoekt een Informatiebeheerder die in een team van functioneel beheerders de informatie voor de domeinen Jeugd en Zorg gaat beheren.

Als Informatiebeheerder maak je deel uit van een team dat onder leiding van een Beheercoördinator uitvoering geeft aan de beheeropdracht. Naast het ondersteunen van functioneel beheerders, gebruikers en het oplossen van problemen werk je mee aan kleinere en grotere projecten, bereid je wijzigingsvoorstellen voor en onderhoud je contact met, technische- en applicatiebeheerders. Je voert zelfstandig (acceptatie-)tests uit of coördineert deze.
Je speelt een rol bij de overdracht van nieuw ontwikkelde functionaliteiten van project naar beheer. Je hebt affiniteit met de techniek rond applicaties, infrastructuur en de samenhang daartussen. Je bent in staat om gebruikers en medior beheerders te ondersteunen en met de ICT-leveranciers problemen op te lossen.

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
16.08.2016
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1186922
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register