Maintenance Engineer (101024401)

SNEEK  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Maintenance

Description

Met jouw specialistische technische kennis ben je een belangrijke begeleider van en adviseur voor onze technici. Je bent verantwoordelijk voor de optimalisatie van het onderhoudsbeheerssysteem, voor goede storingsanalyses en het opstellen van FMECA’s.

Je verzorgt de benodigde documentatie, procedures en de as-built tekeningen, waarbij je ook zelf tekent. Zowel zelfstandig als in een team kun je prima uit de voeten. Daar komen je interne klantgerichte houding en sociale vaardigheden goed bij van pas. Als initiatiefrijke en slagvaardige projectleider zorg je zelf voor de uitvoering van kleine projecten of modificaties. Ambitieus als je bent, wil je jezelf blijven ontwikkelen door het volgen van technische vakopleidingen. Dankzij je bijdrage aan continu verbeterprocessen, zorg je voor een verdere professionalisering van de Technische Dienst.

Uiteraard hanteer je hoge normen op het gebied van kwaliteit, hygiëne, veiligheid en discipline. Sta je bekend om je flexibele, analytische en kostenbewuste werkwijze? Dan ben jij de Maintenance Engineer waar wij graag een onderhoud mee hebben.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
WtbE
Published at
26.02.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1295560
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register