ICT Testlead

Mechelen  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

ICT testlead

- Praktijkervaring in het testen van ICT-toepassingen gebruik makend van een testrapporteringstool

- Praktijkervaring in het opstellen van deliverables oa een (master)testplan, testrapporten, een testpolicy en testscenario's

- Praktijkervaring met technische, performantie- en loadtesten

- Praktijkervaring met de testmanagementtool SpiraTeam is een pluspunt

- Kennis van specifieke testsoftware (test automatisation) en defect/testtools

Coördinatie van alle test activiteiten tijdens elke fase van een test proces, alsook de coördinatie van business teams bij test projecten.

Begeleiding, multitasking, adviserend en standaardisering van praktische aanpakken voor toekomstige projecten zijn belangrijke aspecten.

In staat zijn om testen te coördineren in oplevering van complexe processen.

Als ICT testlead zal je ingeschakeld worden in heel diverse projecten en bij changes. Dit gaat van pakketimplementaties over eigen ontwikkelde toepassingen en kleinere aanpassingen aan bestaande systemen. Je maakt een testplan, schrijft testscenario's en voert deze ook zelf uit. Verder begeleid je ook de gebruikers bij het uitvoeren van User Acceptance testen.

Dagelijkse activiteiten zijn oa het assisteren bij een project opstart, bepalen van test aanpak over verschillende applicaties.

Als test lead zal je mee test noden helpen identificeren en deze ook verwerken in (master)test plannen en test scenario's.

Alsook het vertalen van technische specs naar uitvoerbare test scenario's en exploratory testen.

Je wordt ook ingeschakeld als 2nd line helpdesk voor tools die onder test vallen of applicaties die worden getest door business.

Als senior tester vervul je daarnaast ook een beperkte faciliterende rol in het kleine testteam (verdeling van de taken, bewaken of de afgesproken werkwijze gevolgd wordt, mee nadenken om het testproces te optimaliseren om zo haar maturiteit te verhogen)
Start date
01/2017
Duration
12 Months
From
e-Resourcing
Published at
14.03.2017
Project ID:
1304340
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register