Medewerker Servicedesk | Call Center Operator

South Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Medewerker Servicedesk - Den Haag,

Rol: Medewerker Servicedesk

Locatie: Den Haag, Nederland
Duurtijd: 01.05.2017 - 31.07.2015

Jij zet je klanten centraal. Je bent zelfstandig, intiatiefrijk, flexibel en een echte teamplayer! Onze klant streeft naar een optimale dienstverlening aan haar klanten. Waarbij meldingen binnen SLA worden afgehandeld. Onze klant is op zoek naar een ambulante on-site support medewerker in voornamelijk de regio Zuid Nederland.

Binnen je werkgebied reis je o.a. naar Roermond, Tilburg, Eindhoven, Echt, Goes en Zwijndrecht. Op rustige tijden kan ook inzet bij onze opdrachtgevers in Utrecht aan de orde zijn. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een zo goed mogelijke ondersteuning van de eindgebruikers op verschillende locaties. Daarbij gaat het om werkplekbeheer, maar ook om ondersteuning van mobiele apparaten. Je verwerkt meldingen die in TOPdesk worden geregistreerd. Het kan voorkomen dat een dag bestaat uit het oplossen van dringende incidenten, het begeleiden van (onder)leveranciers en het op de hoogte houden van de eindgebruiker. Daarnaast hou je je ook bezig met onder andere baliewerkzaamheden, het verhuizen van werkplekken, het beantwoorden van gebruikersvragen of het geven van instructies aan eindgebruikers. Ook wordt je ingezet voor regie/dispatch taken binnen het team en onderhoud je het Onsite Support kennissysteem. Kortom, de ambulante on-site support medewerker is een veelzijdige en flexibele werknemer die meerdere taken voor zijn rekening neemt.
Achtergrond opdracht:

Onze klant is voor het Onsite Support bij onze opdrachtgevers op zoek naar een zelfstandige, initiatiefrijke, flexibele en deskundige werkplekondersteuner/Servicebalie medewerker. Standplaats is Den Haag waarbij de medewerker samen met zijn collega's de balie bemenst. Dit betekent dat degene lokale meldingen oplost voor eindgebruikers die langs deze balie komen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid dat de medewerker incidenteel ambulant ingezet wordt binnen de regio Den Haag voor het afhandelingen van werkplekgeralateerde meldingen op (andere) vestigingen van onze opdrachtgevers.

Eisen: (knock-out)

Minimaal 4 jaar relevante werkervaring, waaronder ervaring met ICT servicebalies

Opleiding/Certificaat

ITSM Foundation; ITIL Foundation

Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting ICT

This is an urgent request, for immediate consideration please e-mail your CV to (see below) with refrence SW05

Start date
01.05.2017
Duration
31.07.2017, extension possible
(extension possible)
From
Next Ventures Ltd
Published at
11.04.2017
Project ID:
1323726
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register