DevOps Windows Beheerder

South Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Voor een grote klant van ons in Den Haag zijn wij op zoek naar een Windows werkplekbeheerder. Dit is een project voor een half jaar met kans op verlenging.

In deze rol zal je aan het werk gaan binnen een DevOps omgeving . De klant zit in de overgang van Windows 7 naar Windows 10. Met 25.000 eindgebruikers zijn we op zoek naar iemand die actief op zoek kan gaan naar oplossingen voor operationele issues. Je zal nieuwe werkplek technologieen gaan introduceren, integreren en gaan migreren. Daarnaast ga jij jouw team meenemen in het optimaliseren van de DevOps manier van werken en Continuous Integration en Continuous Delivery introduceren. We zijn dus niet enkel op zoek naar iemand met veel ervaring op het gebied van Windows werkplekbeheer maar ook iemand die continue op zoek is naar het verbeteren van zichzelf en het team. Kortom, jij bent een echte DevOps Windows man.

De technische kennis die wordt gevraagd voor deze rol:

  • Windows 7, Windows 10
  • Office 2016 en Office 365
  • Microsoft SCCM 2012
  • Microsoft Direct Acces
  • Pulse VPN

Mocht jij beschikbaar zijn voor een nieuwe opdracht of iemand kennen die het leuk zou kunnen vinden om deze rol op te pakken, dan kom ik graag in contact met jou!

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
6 months +
(extension possible)
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
12.07.2017
Project ID:
1378822
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register