Consulent Operationeel Verkeersmanagement (154673473)

Helmond  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Monitoring

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 24
Sluitingsdatum: om 17:00 uur

Voor deze opdracht binnen operationeel verkeerskunde binnen VWM ben je verantwoordelijk voor het leveren van inhoudelijke ondersteuning aan de uitvoering van de operationele processen. Je bent werkzaam binnen het brede werkpakket van operationeel verkeersmanagement. Dit houdt onder meer in het uitvoeren van activiteiten binnen de
kernactiviteit monitoring en evaluatie (bv opstellen dagberichten) en het instellen/configureren van verkeerssystemen (bv CDMS, MobiMaestro).


Het werkgebied voor deze opdracht bevind met operationeel verkeerskundigen zowel binnen de eigen verkeerscentrale als met de andere regionale verkeerscentrales en landelijke verkeerscentrale. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan de uniformering en inrichting van de kernactiviteiten van operationeel verkeerskundigen. Je bent in staat over de beheergrenzen heen te kijken en de weggebruiker centraal te stellen.
Operationeel verkeerskundigen binnen de verkeerscentrale zijn enerzijds de voorbereider van de operatie en anderzijds de denktank, ontwikkelaar en innovator op het gebied van Operationeel Verkeersmanagement.

Vanuit een pro-actieve houding zorg je er samen met operationeel verkeerskundigen van andere verkeerscentrales voor dat de verkeersmanagementprocessen voor nu en in de toekomst optimaal en uniform ingericht zijn/worden. Je bent klantgericht en je weet (weg)gebruikers tijdig van duidelijke en betrouwbare informatie te voorzien. Je vertegenwoordigt VCZN in Regionale Tactische teams. Specifiek voor deze functie zul je de relatie gaan opzetten en onderhouden met
de RWS regio Zee en Delta.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij op maandag in Helmond aanwezig is in verband met overleggen/afstemming. Andere dagen zijn in overleg flexibel in te delen.

 

 

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
16.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1452941
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register