Communicatieadviseur (senior) (156123429)

Emmeloord  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster

Description

Startdatum:
Einddatum:
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 24
Sluitingsdatum: om 08:00 uur

Het team communicatie is onderdeel van het cluster Advies. Het team bestaat uit een coördinator en  5 adviseurs. Het team ondersteunt de hele ambtelijke organisatie en  het bestuur.Je vervangt de werkzaamheden van twee adviseurs. Dit zijn zowel projectmatige als ad-hoc communicatie werkzaamheden. Het werk is grotendeels tactisch en deels uitvoerend van aard. 

In je advisering zoek je steeds de verbinding en de vertaling tussen organisatie, bestuur en samenleving. Je bent een stevige gesprekspartner, initiatiefrijk en resultaatgericht. Waar mogelijk maak je de organisatie naar buiten toe zichtbaar. Ook haal je informatie van buiten naar binnen op. Je denkt in kansen en stuurt op mogelijkheden. Je spart met je collega-communicatieadviseurs en je werkt samen én alleen je adviezen uit.

Vaardigheden:

  • Goede adviesvaardigheden;
  • Uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • Politieke antenne: gevoel voor relevante gebeurtenissen en de gevoeligheid van informatie: 
  • Integer: je gaat zorgvuldig om met informatie.
  • Analytisch vermogen

P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden obv een tijdelijk loondienstverband of ZZP-BV.
Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt. ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen of een fiscale kwalificatie te hebben (bijv. Uniforce of VRBadvies.nl).

Start date
ASAP
Duration
20 months
From
Matchd
Published at
21.11.2017
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1456629
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register