DevOps Engineer

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

We zijn op zoek naar een (junior) devops-engineer die onze online security teams komt versterken. Als devops-engineer ontwikkel je software voor de beveiliging van onze klanten in de online bankieren omgeving. Je werkt in een ervaren scrumteam binnen een dynamische afdeling (Access & Middleware Services), die met allerlei ontwikkelingen volop in de spotlight staat. Bankieren via virtuele kanalen, zoals Internet maar zeker ook via mobiel, neemt een steeds grotere vlucht.

Als devops-engineer specifieer, ontwikkel en realiseer je nieuwe IT-oplossingen én onderhoud je bestaande applicaties. Jouw oplossingen sluiten maximaal aan bij de behoeften van onze klanten en bij doelstellingen van de bank. Daarom ben je technisch sterk onderlegd en houd je zowel functioneel als technisch overzicht. Je bent in staat een goede balans te vinden tussen perfectionisme en haalbaarheid. Van nature ben je een conceptueel denker, je ziet de samenhang van applicaties en systemen in het landschap.

Samenwerken met teamgenoten geeft jou energie. Naast het verdiepen van je specialisme ben je actief betrokken bij de andere disciplines in het devops-team. Communicatief ben je vaardig en je kunt dan ook goed uitleggen aan de verschillende partijen wat de functionele en technische implicaties zijn. Afstemming zoeken met stakeholders over functionaliteit gaat je prima af. Bovendien ben je gewend om te schakelen met andere ontwikkelaars, testers en beheerders.

Online Security

De teams van Online Security Large Corporates zijn verantwoordelijk voor het online toegang en autorisatie van onze grootzakelijk en internationale klanten. De teams ontwikkelen en beheren bijbehorende digitale beveiligingssystemen voor het internationale en nationale klantdomein. De teams werken aan nieuwe functionaliteiten en zijn tegelijkertijd actief met een grootschalige vernieuwing van de autorisatiearchitectuur. Deze teams zijn de IT partner van de Digitale Bank, onder aansturing van de Digital Transformation Officer.

Wij vragen

  • Een afgeronde relevante HBO of WO opleiding (Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige richting)
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in als Java developer, bij voorkeur met affiniteit voor CI/CD en cloud
  • Aantoonbare technische kennis van en ervaring met Java, microservices, automated testing en WebSphere is een pré
  • Kennis van en ervaring met SCRUM, Agile, Lean
  • Ervaring met het werken in/met zelfsturende DevOps teams
  • Bancaire ervaring is een pré

Herken je jezelf in de volgende competenties:

  • Klantfocus
  • Samenwerken
  • Analytisch sterk
  • Conceptuele denker
  • Probleemoplossend vermogen
  • Leergierig

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
02.12.2017
Project ID:
1463769
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register