VP08773 System Engineer Window (OPS) (177377575)

Apeldoorn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Het HPT (Hosting Platform Toeslagen) platform bestaat uit een grote diversiteit aan Microsoft producten: BizTalk, SQL Server, Sharepoint, .NET, Windows 2008 en System Center. Op dit platform landen de diverse componenten van de toeslagen applicatie. De omgeving bestaat uit zo'n 200 productie servers en wordt bestempeld als een van de Nederlandse kritische systemen. Van dit platform zijn miljoenen Nederlandse burgers afhankelijk. De Servicedesk is het contactpunt binnen B/CIE voor eindgebruikers binnen het ministerie van Financiën om hun verstoringen te melden, registreren en op te laten lossen.

De medewerker zal werkzaam zijn in het Operationele support team van het Hosting Platform Toeslagen (HPT) team.Het Operationele Support team voert de volgende taken uit:

- Correcte uitrol van applicatie releases naar productie en de pre-productie omgeving

- Uitrol van nieuwe infra releases in de omgevingen

- Incidenten analyseren vanuit Kantoor en System Center Operations Monitoring (SCOM)

- Analyse van problemen in releases t.s.m. Applicatie ontwikkelaars en Infraspecialisten

- Standby

De functie en rol is breed over zowel het applicatie vlak als infra vlak. Goede communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen zijn "key" in deze rol. Dit heeft een pre over specifieke product kennis. Prettig is wel als deze medewerker een brede achtergrond heeft en dus in aanraking is geweest in het speelveld tussen beheer, infrastructuur en applicatie.

Vanwege werkzaamheden is er een bereikbaarheidsdienst welke via een rooster is geregeld. Hier kan overwerk uit voortvloeien. 

Start date
ASAP
Duration
3 months
From
Hinttech Staffing
Published at
03.02.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1497171
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register