VP09973 DBA/TA IBM WebSphere suite (MQ, messagebroker) - Generiek (181814766)

Apeldoorn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Als technisch specialist maak je binnen de kaders van de releaseplanning binnen het team O&B afspraken met de projectteams en je signaleert afwijkingen en knelpunten t.a.v. de opleveringen. Als Technisch Specialist/Analist ben je ook degene die namens het team O&B de door de projectteams ontwikkelde applicaties fysiek in ontvangst neemt. Je toetst de opleveringen op compleetheid en test op een geautomatiseerd installeerbaarheid. Daarna zorg je er voor dat de opgeleverde applicaties in de O&M –acceptatieomgevingen worden geïnstalleerd door B/CIE. Voor de implementatie van de opgeleverde applicaties in productie stel je waar nodig implementatie draaiboeken op en je begeleidt de daadwerkelijke implementatie (on- site of stand-by).

Daarnaast vervul je gedurende de acceptatie- en systeemintegratietesten de rol van troubleshooter wanneer er zich technische problemen voordoen in de test omgevingen. Je overziet de technische samenhang in het complexe O&Mlandschap. Daarvoor beschik je over of ontwikkel je kennis van WebSphere Message Broker, DINQ, MQ, Websphere Application Server, Unix, Linux én niet in de laatste plaats de O&M-applicaties. Tevens ben je aanspreekpunt voor infrastructurele zaken zoals firewalls, AIX-Hardening, database-, MQ- en Message Broker koppelingen en overige integratie vraagstukken. Je stemt af met de applicatieontwikkelaars (en eventueel ontwerpers) uit de projectteams, je bent behulpzaam, pragmatisch maar je kan waar nodig terugvallen (en er aan vast houden) op procesafspraken. Dat alles vanuit een assertieve en proactieve instelling. In deze uiterst dynamische en leerzame omgeving heb je als Technisch Specialist/Analist regelmatig contact met de applicatiebeheerders van het team O&B. Je adviseert hen over de compleetheid en installeerbaarheid van de door de projectteams opgeleverde applicaties die het team O&B in beheer moet nemen. Het Domein Ontvangen en Mededelen is binnen STS een bijzondere plek om te werken. Je komt zoals gezegd in aanraking met vrijwel alle informatiestromen van de Belastingdienst en bent maximaal getuige van de dynamiek van de IT-ondersteuning van de overheid. Daarnaast staat de correcte werking van onze informatiestromen altijd in de schijnwerpers. Dit betekent dat we hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de O&M producten en dus ook aan de professionaliteit van het beheer- en implementatieproces.

Technisch Specialist/Analist die in staat is om t.b.v. Acceptatie- en Systeem Integratie Testen (SIT) complexe O&Mtestomgevingen geautomatiseerd in te richten en te onderhouden. Binnen het team O&B worden deze activiteiten voor diverse ketens uitgevoerd. Nadruk ligt met name bij de keten Douane.

Start date
ASAP
Duration
3 months
From
Hinttech Staffing
Published at
22.02.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1508857
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register