medewerker MDM - VP03723 (183291185)

Apeldoorn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Binnen de CoE gegevensontsluiting zijn we op zoek naar een collega die zich wil ontwikkelen in de rol van MDM ontwikkelaar. Samen met je collega’s van CoE Gegevensontsluiting ontsluit je gegevens uit diverse bronnen om daarmee de dienstverlening van de Belastingdienst te kunnen verbeteren. De applicatie die voor de ontsluiting zorgt, is ontwikkeld door een partner van de Belastingdienst (IBM). De Master Information Hub (MIH) oplossing levert een MDM database met grote hoeveelheden data en een hoog beschikbare (web)servicelaag voor afnemers zoals mijntoeslagen.nl, mijnbelastingdienst.nl en mijnoverheid.nl. 

De MDM ontwikkelaar is verantwoordelijk voor de voortbrenging van de modellen en webservices binnen het IBM MDM product (MIH). De focus van de werkzaamheden ligt hierbij vooral op het integreren en samenstellen van bestaande services.

Wat vinden we nog meer belangrijk?
Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot een stevige MDM ontwikkelaar.
Jij hebt een proactieve houding en toont het nodige initiatief. Hoofd- en bijzaken scheiden en balans vinden tussen effectiviteit en efficiency is voor jou vanzelfsprekend. In een omgeving met grotere onzekerheden dan gebruikelijk.
Tot slot zie je de meerwaarde in van het delen van kennis met je collega’s en vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Het is een plek voor de kandidaat om zich te ontwikkelen in het vakgbied tot een senior expert, waarbij de intentie is om de kandidaat na 1 jaar in dienst te nemen.

Start date
ASAP
Duration
3 months
From
Hinttech Staffing
Published at
01.03.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1512760
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register