Servicedesk Medewerker (236174777)

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

ServiceDesk

Description

Wij zoeken Skilled Servicedesk Medewerkers die proactief zijn ingesteld en het bestaande team komen versterken. Wij zijn een dynamische (internationale) Cross Channel Servicedesk die meer dan 50.000 werkplekken ondersteunt. Wij werken vanuit de visie “voor elke vraag een passend kanaal”, online ondersteuning is een volwassen kanaal met positieve klantwaardering in lijn met direct klantcontact. 

Binnen het team ga je aan de slag als Skilled Servicedesk Medewerker. Voor onze telefonische dienstverlening vragen wij uitstekende communicatieve eigenschappen en inlevingsvermogen omdat jij ambassadeur bent van de kanalenstrategie. Daarnaast wordt een ste rk analytisch vermogen en affiniteit met ICT verwacht. 
Wij zijn bekend om onze sterke kanaal sturing, actieve luisterhouding en communicatie en hoog oplossend vermogen. Ook hebben wij een naam als het gaat om innovatie: momenteel loopt er een proef met Artificial Intelligence gebruik middels een Chatbot. 

Als Servicedesk Medewerker beschik je over voldoende tooling om snel te kunnen handelen. Binnen de Servicedesk werken wij met verschillende skills waardoor je ook op je persoonlijke ontwikkeling wordt uitgedaagd. Zo wordt er actief vanuit LEAN gewerkt en is er voldoende ruimte om “verbeterprojecten”: oplossingen voor issues die een structurele verbeteringen voor onze klanten of het proces opleveren zelf op te pakken.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Transparant Recruitment
Published at
08.09.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1629028
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register