Inside Network Operator

Brussels  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Sectiechef Inside Network Operations Mobile

Jobomschrijving:
Oriëntatie expert
Als Inside Network Operations Expert ben je verantwoordelijk voor het installeren en ontstoren van de verschillende uitrustingen (2G, 3G,4G,NB-iot,Lora,BSC,RNC,trunking, optische verbindingen ) en dit zowel in de verschillende gebouwen van Proximus als op de Mobile sites.
Je zal ingeschakeld worden in het Repair- en PEC (Planning, Engineering & Constructrion) Proces.
Je bestudeert en schrijft de "Methods & Procedures" voor specifieke technologie(n), en ontpopt je tot de specialist van deze technologie(n).
Tevens ben je verantwoordelijk voor het documenteren van de apparatuur dat geïnstalleerd wordt in de tools binnen het departement Network, Engineering & Operations (NEO).
Je bestelt de nodige hardware voor de verschillende installaties
Je voert kwaliteitsaudits uit op Antenna systemen,
Je neemt regelmatig deel aan werkgroepen, waar je instaat voor de opvolging van projecten en de afwerking van de actiepunten die eruit voortvloeien. In bepaalde gevallen neem je de rol van projectleider op en respecteer je de voorgeschreven planning en kwaliteit van uitvoering.
Je geeft ondersteuning aan je collega's.
Je bent bereid in de wachtdienst mee te draaien en geplande werkzaamheden uit te voeren buiten de uren indien nodig. Indien nodig kan je occasioneel area overschrijdende taken toegewezen krijgen.

Start date
ASAP
Duration
1 year
From
Volt
Published at
16.10.2018
Project ID:
1649699
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register