Implementatie consultant / Technisch specialist (249528703)

Deventer  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Hardware ERP

Description

Gezocht: Implementatie consultant / Technisch specialist - Deventer

Onze opdrachtgever is een (internationaal) groeiende organisatie en daarom zijn we voor ze op zoek naar een Implementatie consultant / Technisch specialist.

Functieomschrijving:
Jij bent in deze functie verantwoordelijk voor het succesvol installeren van de software bij klanten. Je verzorgt on-site en remote installaties, migraties en updates van de software. Je bent het aanspreekpunt voor IT tijdens de software implementatie, Jij adviseert de klant over de benodigde hardware en assisteert de consultants bij technische vraagstukken. De installaties en updates plan jij zelf in overleg met de consultant/projectleider en zorg je voor de juiste documentatie en administratie. In het gehele proces staat klantentevredenheid bij jou voorop!

Verdere achtergrond info:
Je maakt de connectie tussen ERP systeem van de klant en de applicatie van onze opdrachtgever. Je gaat doorgaans alleen naar de klant, soms samen met een technisch consultant. Communicatief sterk is dus wel een vereiste. Het gaat om (grote) klanten zoals bijvoorbeeld Enexis. Verdeling werkzaamheden is: 50% op kantoor / 50% bij de klant. Werkgebied is NL, soms kan je naar Belgie of Duitsland moeten.

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Place-IT ICT-Arbeidsmarktspecialist
Published at
20.10.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1653125
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register