Functioneel Beheerder Werkplekservices (258518695)

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster Test

Description

In jouw werk van Functioneel Beheerder Werkplekservices, ondersteun je gebruikers door hun ingewikkelde vragen over functionaliteit te beantwoorden. Én je bent verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van verstoringen. Je bedenkt de oplossing, veelal in multidisciplinair verband en je zorgt ervoor dat deze wordt geïmplementeerd. Je draagt nieuwe (proces)oplossingen of alternatieven aan en zorgt voor wijzigingsvoorstellen. Je neemt deel aan de ontwikkeling van ICT-voorzieningen. Dit betekent dat je meewerkt aan het specificeren, reviewen en testen van nieuwe systemen of releases. Je zorgt voor een goede specificatie van de gewenste beheerfunctionaliteiten en in de bouwfase test je of deze goed werken. Ook zorg je voor de voorbereiding van de implementatie en de communicatie hierover. Al deze werkzaamheden voer je uit in een keten van deelprocessen. Je hebt dan ook een uitstekend contact met jouw collega's van het cluster Functioneel Beheer & Regie, de ICT-leverancier en met eindgebruikers.

Achtergrond opdracht

In verband met een uitbreiding van het aantal taken, is tijdelijke uitbreiding van de capaciteit van het huidige team (4 personen) noodzakelijk. De Functioneel Beheerder AVG Meldingenregister / Coördinator Informatiebeveiliging ondersteunt de systeemeigenaren op het gebied van IB en werkt voor de kerndepartementen van de Ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).
 

Organisatorische context en cultuur
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat voor een duurzaam, ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland. Ministerie van Economische Zaken, voor een duurzaam, ondernemend Nederland

Wij vragen de kandidaat bij de aanbieding een goede motivatie (max. 250 woorden) aan te leveren. Hierbij is het van belang dat aantoonbare verwijzing naar de kennis en ervaring van de functie wordt omschreven.

Zonder een goede motivatie kunnen wij de aanbieding niet in behandeling nemen. 

Toelichting beschikbaarheid: Wij hebben met spoed de extra capaciteit nodig (dus liefst zsm starten na de intake).

Looptijd:  t/m  

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Transparant Recruitment
Published at
15.11.2018
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1666878
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register