Security And Privacy Manager

Utrecht  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Ben jij geïnteresseerd in een mooi project in de regio van Utrecht-Amersfoort voor zeker een half jaar met grote kans op verlenging als Security-Privacy Manager? (Fulltime)

Ik ben opzoek naar een Securrity-Privacy Manager die voor een grote mutinational die in meer dan 30 landen gevestigd is, de Security & Privacy office komt versterken.

Je taken zullen onder andere bestaan uit:
- Het creëren van awareness voor information security bij het management en medewerkers van jouw business groep.

  • Het implementeren van de corporate security standaard in jouw business groep en borgen dat de business groep blijft voldoen aan deze standaard. Hierbij geef je gevraagd of ongevraagd advies.
  • Het als Privacy Officer zorgdragen voor de implementatie van het Privacy beleid binnen jouw business groep.
  • Het voortdurend uitvoeren van risico analyses om tijdig (nieuwe) dreigingen te signaleren, de bestaande dreigingen en bijbehorende maatregelen te evalueren om door middel van concrete acties en adviezen het risico te mitigeren.
  • Het aansturen van het Security Incident Response Team en de operationele security medewerkers binnen jouw business groep.

Kijkend naar de eisen ben ik opzoek naar iemand met tenminste 10 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van informatie security (CISM en/of CISSP).

Daarnaast heb je ruime ervaring met projectmanagement, risk management en met het uitvoeren van risico assessments. IT (Security) Auditing, best practices en standaarden zoals ISO , Cobit, COSO en ITIL zijn jou niet onbekend.

Vanzelfsprekend bent je goed op de hoogte van de privacywetgeving en van de laatste stand van de techniek op het gebied van Informatiebeveiliging.

Ik hoop dat dit als een interessant project klinkt en ik zou er graag meer in detail willen gaan over het project en over de klant.

Ik kijk uit naar je reactie!

Michael Bailey International is acting as an Employment Business in relation to this vacancy.

Start date
ASAP
Duration
6 months
From
Michael Bailey Associates - Amsterdam
Published at
06.12.2018
Project ID:
1683895
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register