permanent

Linux Beheerder - Hybrid

Utrecht
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

NB: Voor deze positie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als in geschrift.

Ben jij een ervaren Linux beheerder die aan de slag wil bij een bedrijf met een focus op Mission Critical infrastructuur? Zie jij jezelf werken aan complexe, highly available technische omgevingen, implementaties, configuraties en tuning? Ben je een beheerder met een passie voor de technologie, en ben je niet bang om nieuwe technologieen te leren gebruiken, en om anderen dat ook aan te leren?

Ik ben op zoek naar iemand die:
  • 3+ jaar hands-on ervaring heeft als Linux specialist, met technieken voor storage, back-up, en netwerk (TCP/IP-stack, OSI-model, Hardening, Keep-alive, Load Balancers).
  • een goed begrip heeft van Linux en VMware omgevingen (IBM AIX is een pré).
  • communicatief sterk is (in zowel het Nederlands als in het Engels), en ervaring heeft met het werken volgens SLA's.
  • niet bang is om nauw samen te werken met klanten, en het niet erg vindt om de leiding te nemen bij uitdagingen/incidenten.


Die geïnteresseerd is in:
  • aan de slag gaan bij een ambitieuze mission-critical service provider, die zich richt op de top Nederlandse bedrijven. Omdat het om kritieke infrastructuur gaat is on-call onderdeel van deze functie. Dit wordt gecompenseerd.
  • nauw samenwerken met je collega's in een open cultuur die waarde hecht aan directe, respectvolle communicatie en nieuwe ideeën.
  • een dynamische, uitdagende rol die bestaat uit: integraties, implementaties, configuraties, analyses, troubleshooting, pionieren, customer success management, en meer.


Voor een bedrijf dat:
  • jouw persoonlijke waarde herkent met een marktconform salaris tot €70.000,- bruto per jaar, afhankelijk van jouw ervaring.
  • een informele en flexibele werkomgeving biedt (hybrid, kantoor in Utrecht), waarbij je met een hechte groep IT-professionals werkt aan uitdagende projecten, met mogelijkheden om je verder te specialiseren.
  • nog veel meer kan bieden: persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, 25 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, korting op je zorgverzekering, reiskostenvergoeding, en mooie doorgroeimogelijkheden.


Klinkt dit als iets voor jou? SOLLICITEER NU!

Weet je het nog niet zeker? Neem vrijblijvend contact op met Zulayma Susebeek op , of stuur een email naar

We realiseren ons dat we soms veel vragen, maar solliciteer alsjeblieft ook als je aan 70% van de eisen voldoet.

keywords: Linux, administrator, sysadmin, systeembeheerder, systeembeheer, beheerder, IBM, AIX, Debian, Bash, Shell, VMware, TCP, IP, storage, back-up, windows, windows server, mission critical, ITIL

Darwin Recruitment is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.

Darwin Recruitment is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.
Start date
09/2022
Duration
2022
From
Darwin Recruitment
Published at
05.09.2022
Project ID:
2456292
To apply to this project you must log in.
Register