Six Sigma Black Belt (39925389)

 ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Als dedicated Black Belt draag je de Six Sigma filosofie uit en pas je de Six Sigma tools & methodieken toe binnen Productontwikkeling. Je werkt in teamverband aan uitdagende projecten om de klanttevredenheid te verhogen. In het team ondersteun je de Project Manager Running Business door het aangeven van de te nemen stappen in het traject van probleem, via probleemoorzaak, naar de oplossing. Daarbij neem jijzelf complexe analyses ter hand, met als basis de systematische toepassing van de Six Sigma probleemanalyse- en oplossingstechnieken. In geval van een [re]design adviseer en ondersteun je constructiegroepen bij het toepassen van Design for Six Sigma [Faciliteren / Analyseren]. Uiteindelijk geeft je een onafhankelijk oordeel over de kwaliteit van de toegepaste tools en methodieken alsmede van de gekozen oplossing, om klantenklachten te voorkomen [Beoordelen]. 
Tevens coördineer je activiteiten over het gehele ontwikkeltraject binnen de aan jou toegewezen discipline en participeer je in het geven van de Design For Six Sigma training, 
Je rapporteert aan de Supervisor Six Sigma Support van Product Ontwikkeling met een stippellijn naar de Program Managers. Organisatorisch wordt je ingedeeld in de afdeling Quality & Reliability.

Start date
ASAP
Duration
1 months
From
Alliacta BV
Published at
14.05.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
904564
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register