Commerciële Management Assistent (40556243)

Job type:
on-site
Start date:
asap
Duration:
36 months
From:
InGoedeBanen
Location:
Uithoorn
Published at:
05/23/2015
Country:
flag_no Netherlands
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
910538

Warning
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een:

Commerciële Management Assistent, 32 uur

Over de functie
Als commercieel management assistent ontzorg je de commercieel directeur in de breedste zin van het woord. Een van de belangrijkste taken in deze functie is het ondersteunen van de commercieel directeur op het gebied van rapportages. Je verzorgt wekelijks en maandelijks rapportages over verkoopcijfers en werkt diverse KPI overzichten vanuit het ERP pakket uit. Hierbij gebruik je Excel en Qlikview. Vanuit je commerciële ervaring weet je deze cijfers goed te interpreteren en signaleer je opvallende zaken. Je geeft pro actief advies en denkt mee met je manager.
Ook lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren en handhaven van diverse processen waarbij een CRM systeem wordt gebruikt maar nog niet optimaal benut. Op een natuurlijke manier weet jij je collega's te enthousiasmeren en het belang te laten inzien van het gebruik van een CRM systeem. Regelmatig zit je bij je collega's aan tafel en train je ze waar nodig.
Daarnaast beheer je de agenda, bereid je afspraken voor, en organiseer je interne en externe vergaderingen. Ook ondersteun je de overige directie leden waar nodig. Naast deze algemene management assistent taken verzorg je de interne communicatie van o.a. nieuwsbrieven en intranet en ondersteun je de marketing afdeling.
Kortom, een veelzijdige rol waarbij je zowel ondersteunend werkt maar waarbij ook een stuk eigen initiatief wordt verwacht.