Docent AVO ZMOK (41530779)

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster

Description

Docent AVO


"Speciale docent gezocht voor onze Speciale leerlingen"

Voor een van onze opdrachtgevers in het speciaal onderwijs zijn we per direct op zoek naar een AVO docent voor een residentile instelling voor jeugdzorg+.

Wij zijn op zoek naar een zeer stevige docent, een docent die ervaren is! Jij vindt het een ontzettende uitdaging om met cluster 4 leerlingen te werken!

Per direct starten tot aan de zomervakantie, met kans op verlenging!

Het betreft een doorstroomklas binnen het VSO-ZMOK. De leerlingen op deze school hebben naast hun gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek ook een laag IQ of een licht verstandelijke beperking. Jij hebt hart voor de leerlingen en weet door je werk- en levenservaring hoe je met deze doelgroep om moet gaan.

Door jouw ruime ervaring weet jij deze kwetsbare leerlingen te motiveren, vertrouwen te geven en te boeien. Op creatieve wijze geef jij hen algemeen vormend onderwijs. Jij krijgt energie van het (individueel) begeleiden van leerlingen met ernstige gedragsstoornissen en/of psychiatrische problematiek.

Je hebt een zeer ruime ervaring om met deze jongeren te werken en ziet het als een uitdaging om ze naar een hoger niveau te tillen. Je bent een echte doorzetter, je hebt humor, je staat zeer stevig in je schoenen en weet met deze jongeren op je eigen speciale manier om te gaan. Je geeft les in je eigen klas in de AVO vakken, je hebt mentor taken en hebt contacten met externen. Daarnaast ben jij pedagogisch ontzettend sterk en weet jij binding te creren, om zo tot resultaat te komen!

Je geeft les als AVO-docent in een Jeugdzorgplus setting. Een klas bestaat uit circa 10
leerlingen in de leeftijdscategorie van 12 tot 18 jaar.
Je taak bestaat uit AVO vakken verzorgen voor enkele vaste klassen.

Het onderwijs wordt gegeven volgens afspraken in het perspectiefplan. Naast het werken aan didactische doelen wordt in samenwerking met de leefgroep van de jongeren
ook aan pedagogische doelen gewerkt.
De lessen worden gegeven volgens het curriculum van het speciaal onderwijs, sommige jongeren werken met leerroutes die zijn afgestemd met de school
van herkomst.

We bereiden ook jongeren voor op het MBO.
In het werk word je begeleid door de intern begeleider, de gedragswetenschapper en de schoolleider van de school.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
The School Factory
Published at
09.06.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
920134
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register