consultant onderwijs (41669931)

Job type:
on-site
Start date:
asap
Duration:
36 months
From:
The School Factory
Location:
Nederland
Published at:
06/11/2015
Country:
flag_no Netherlands
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
922114

Warning
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Zelfstandig ondernemers onderwijs 

The School Factory is voor verschillende regio's op zoek naar zelfstandig ondernemers onderwijs afdeling search.

The School Factory is een jong en enthousiast consultancy en werving & selectiebureau gericht op Onderwijs en Zorg. Met behulp van ons partner programma werken we samen met ondernemers die ieder hun specialiteiten hebben binnen recruitment en/of trainingen. Gebundelde kracht, kennis en ervaring zorgen ervoor dat iedereen hier profijt van heeft. Samen staan we sterker!

Dienstverleningen van The School Factory

  • Bij The School Factory kunnen opdrachtgevers terecht voor vervanging van onderwijzend personeel al vanaf één dag. Heeft de opdrachtgever behoefte aan langere vervanging binnen de organisatie, dan zijn er ook diverse mogelijkheden voor detachering.
  • Naast de dienstverlening in personeel bieden wij loopbaanbegeleiding, outplacementtrajecten, een mobiliteispool, trainingen, workshops aan in het kader van onderwijsontwikkeling. 

Profiel van de ‘ideale ondernemer’
Wij werken vanuit onze drie basis principes:

  • dynamisch, flexibel en betaalbaar. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijke eigenschap voor onze ondernemers. Ook is het belangrijk dat je uit het onderwijs komt (Speciaal onderwijs, basis, Voortgezet en MBO onderwijs).

Je weet wat er omgaat in de gedachten van je klant! Kennis en ervaring in het onderwijs is daarom noodzakelijk. Onze ondernemers dienen dan ook goede communicatie vaardigheden te bezitten. Bovendien is affiniteit en / of ervaring met commercie gewenst. Als ondernemer ga je tenslotte je eigen onderneming opbouwen! Onderwijs en commercie zijn vaak twee verschillende werelden en een zakelijke partner die sales en marketing activiteiten (fulltime) op zich neemt is dan ook gewenst.

Als Recruitment Partner bij The School Factory ga je binnen de onderwijsbranche talentvolle professionals koppelen aan bedrijven. Je doet dit door middel van je professionele netwerk, dat je verder uitbreidt. Je zorgt voor de acquisitie van klanten en neemt kandidaten op in jouw persoonlijke bestand. Hoe je dit allemaal doet is aan jou. Je bent namelijk een zelfstandige ondernemer die met ons een partnerschap aangaat. Wij zorgen voor ondersteuning bij acquisitie, assistentie bij sociale media en administratieve backup. Jij bepaalt zelf jouw strategie om je doelen te behalen.

 Je taken in het kort: 

  • Acquisitie van klanten
  • Genereren van business
  • Plaatsen van kandidaten (target:1 à 2 per maand)
  • Het onderhouden en uitbouwen van jouw professioneel netwerk