Medior/Senior Software Tester (41957125)

Den Haag  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Tester agile

Description

Onze opdrachtgever is op zoek naar een software tester voor het testen van applicaties, deze zijn van groot belang binnen het bedrijf. Je zult werken binnen een testteam, in een Agile omgeving. In het team houd je jezelf zowel zelfstandig als samenwerkend bezig met het starten, uitvoeren, voltooien en coördineren van testtrajecten met als streven om de productkwaliteit en de risico’s van het product te kunnen schetsen. Daarnaast neem je deel aan daily-scrums van de teams die zich bezighouden met de software ontwikkeling.

Je werkzaamheden zijn onder andere het opzetten van testplannen en testscripts. Ook houd je jezelf bezig met voeren van de testscripts en de intake van de testbasis. Je zult testgevallen doen, deze controleren en analyseren. Tevens zal je de resultaten bespreken en je bevindingen registreren. Daarnaast begeleid je en bied je ondersteuning aan je collega’s.
Verder ontwerp je, waarborg je en pas je testtechnieken en –methoden toe. Ook probeer je met je werk bij te dragen aan het testproces binnen Agile. Ten slotte is er wederzijdse feedback tussen jou en de gebruikers en waarborg je de kwaliteit en de ontwikkeling van de tussenresultaten.

Start date
ASAP
Duration
24 months
From
InGoedeBanen
Published at
15.06.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
924179
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register