CONSULTANT ZORG & WELZIJN (HEALTH) (42705417)

Nederland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Backup

Description

CONSULTANT 

Zelfstandig ondernemer health, voor de afdeling search 

Specialisatie artsen, psychologen en ggz verpleegkundigen

The School Factory is een jong en enthousiast consultancy en werving & selectiebureau gericht op Onderwijs en Zorg. Met behulp van ons partner programma werken we samen met ondernemers die ieder hun specialiteiten hebben binnen recruitment en/of trainingen. Gebundelde kracht, kennis en ervaring zorgen ervoor dat iedereen hier profijt van heeft. Samen staan we sterker!

Dienstverleningen van The School & Care Factory

  • Bij The School Factory kunnen opdrachtgevers terecht voor vervanging en werving en selectie van hoger zorg personeel. ( artsen en psychologen).Heeft de opdrachtgever behoefte aan langere vervanging binnen de organisatie, dan zijn er ook diverse mogelijkheden voor detachering of interim.
  • Naast de dienstverlening in personeel bieden wij loopbaanbegeleiding, outplacementtrajecten, een mobiliteispool, trainingen, workshops aan in het kader van onderwijs en zorgontwikkeling. 

Profiel van de ‘ideale ondernemer’
Wij werken vanuit onze drie basis principes:

  • dynamisch, flexibel en betaalbaar. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijke eigenschap voor onze ondernemers. 

Ben jij de veelzijdige Consultant die alle aspecten van detacheringtrajecten beheerst? Heb je ervaring binnen het vakgebied Zorg en Welzijn? En wil je werken in unieke omgeving binnen een gedreven team? 

De vacature zelfstandig Consultant Detachering Zorg en Welzijn bij The School & Care Factory is een leuke uitdagende zelfstandige baan waar diversiteit gepaard gaat met alle ruimte voor jouw eigen ondernemersmentaliteit.

De zelfstandigheid die je hier hebt, wordt gecombineerd met een hechte samenwerking met al jouw collega ondernemers. Hard werken, veel humor en samen de schouders eronder zetten, omschrijft onze werksfeer het beste

Je weet wat er omgaat in de gedachten van je klant!

Kennis en ervaring in de zorgsector is daarom noodzakelijk. Onze ondernemers dienen dan ook goede communicatie vaardigheden te bezitten. Bovendien is affiniteit en / of ervaring met commercie gewenst. Als ondernemer ga je tenslotte je eigen onderneming opbouwen! Zorg en commercie zijn vaak twee verschillende werelden.

Als Recruitment Partner bij The School & Care Factory ga je binnen de Zorg en Welzijn branche talentvolle professionals koppelen aan (zorg)instellingen, ziekenhuizen, GGZ instellingen. Je doet dit door middel van je professionele netwerk, dat je verder uitbreidt. Je zorgt voor de acquisitie van klanten en neemt kandidaten op in jouw persoonlijke bestand. Hoe je dit allemaal doet is aan jou. Je bent namelijk een zelfstandige ondernemer die met ons een partnerschap aangaat. Wij zorgen voor ondersteuning bij acquisitie, assistentie bij sociale media en administratieve backup.

Jij bepaalt zelf jouw strategie om je doelen te behalen.

 Je taken in het kort: 

  • Acquisitie van klanten
  • Genereren van business
  • Plaatsen van kandidaten (target:1 à 2 per maand)
  • Het onderhouden en uitbouwen van jouw professioneel netwerk

De lijnen zijn kort: je werkt nauw samen met de collega-consultants 

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
The School Factory
Published at
26.06.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
932134
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register