Informatie veiligheidsdeskundige (43885897)

Apeldoorn  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Uitvoerend Informatieveiligheidsdeskundige Opdracht omschrijving

Je werkt binnen de afdeling Projecten en Architectuur van ICM. Deze afdeling ontwikkelt strategie en beleid met betrekking tot deze onderwerpen en initieert de praktische uitvoering. Hieronder vallen taken zoals het vormgeven van kaders en richtlijnen en het sturen op de implementatie. Binnen P&A ligt ook de uitvoerende verantwoordelijkheid rondom informatiebeveiliging. Naast beleidsmatige activiteiten worden ook direct uitvoerende taken uitgevoerd, alsmede sturing geven aan invoering van het (landelijke) beleid. Binnen P&A is behoefte aan praktische ondersteuning met een uitvoerend karakter op het gebied van de uitvoering van informatiebeveiligingsmaatregelen.

De opdracht is in eerste instantie voor twee maanden. Wel bestaat er de mogelijkheid tot verlenging, afhankelijk van prestaties en werkvoorraad, waarschijnlijk tot .

DoelstellingVerantwoordelijkheden

Als Informatieveiligheidsdeskundige:

  • Voer je werkzaamheden uit op gebied van informatie beveiliging in de meest brede zin en ben je hiervoor wanneer nodig het aanspreekpunt

  • Versterk en ondersteun je de Security Officer op het gebied van informatiebeveiliging.

  • Geef je namens de Security Officer aanwijzingen aan diverse groepen betrokkenen.

  • Zorg je dat beleid wordt gerealiseerd en geborgd, zowel binnen de Politieacademie als in de samenwerking met partners.

  • Doe je onderzoek naar incidenten, dan wel assisteert collega’s hierbij.

  • Werk je in teamverband samen met andere collega’s binnen ICM aan het verbeteren van de informatieveiligheid.

  • Begeleid je risicovolle projecten binnen een bedrijfsonderdeel en houdt zicht dat het realiseren van oplossingen voldoen aan het beleid voor informatiebeveiliging

  • Onderhoudt, waar nodig, een goede relatie met de Nationale Politie (dienst IV) en surfnet rondom de uitvoering van informatieveiligheidsmaatregelen.

Contacten

Je werkt als Informatieveiligheidsdeskundige nauw samen met de functioneel beheerders, applicatiebeheerders, de technisch beheerders, leveranciers en relevante derden.

Inzet in de lijn of project

De Politieacademie is het centrum voor opleidingen en kennis van de Nederlandse politie. Het is een dynamische organisatie, die onderwijs en kennis biedt op hoog niveau, die anticipeert op maatschappelijke ontwikkelingen en deze kan vertalen in onderwijs-op-maat. De Politieacademie werkt daarbij samen met de politiekorpsen en andere partners op het gebied van veiligheid en onderwijs.

De Concernondersteunende Dienst verzorgt de randvoorwaarden waardoor de Politieacademie haar werk optimaal kan uitvoeren. De afdeling Informatie- & Changemanagement (ICM) is verantwoordelijk voor het leveren en onderhouden van een adequate informatievoorziening en –dienstverlening.

 

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
Select & Match
Published at
15.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
944616
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register