Docent AVO ZMOK (44060412)

Zuid Holland  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster

Description

Docent AVO  VSO

Functie-inhoud:

Als AVO docent in het REC 4 onderwijs ben je een generalist: je geeft alle algemeen vormende vakken (AVO) aan een groep van ongeveer 9 leerlingen.

Je geeft les in de primaire vakken Nederlands, Engels, rekenen en wiskunde, maatschappijleer, economie, geschiedenis en aardrijkskunde. Daarbij heb je ervaring zowel in de onderbouw als de bovenbouw.

Het is hierbij belangrijk dat je goed aan kunt sluiten bij de behoefte van het individu, waarbij je vooral aandacht besteedt aan de sociale vaardigheden en het omgaan met de (vaak externaliserende) gedragsproblemen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het planmatige en gedifferentieerde handelingsplan.

Je onderhoudt contacten met ouders, scholen en instellingen. Deelname aan diverse overlegvormen en verzorgen van de verslaggeving behoren ook tot het takenpakket. Voor deze vacature is het belangrijk dat je een generalist bent, goed kunt samenwerken met leerlingen en leraren en dat je flexibel bent. Je kunt gebruik maken van de interne coach, intervisievormen en natuurlijk je collega’s.

Het betreft een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO-ZMOK) voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen (Cluster 4 school). Het College verzorgt onderwijs voor leerlingen met gedrags- en/of psychiatrische problemen. De school heeft tot doel het onderwijs weer op te starten en op gang te houden, waarna de leerling teruggeplaatst kan worden in het reguliere onderwijs, doorstroomt naar het mbo of wordt geplaatst in de arbeidssituatie.

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
The School Factory
Published at
18.07.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
947043
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register