Migratie Medewerker

Eindhoven  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Migratie medewerker

Een organisatie met kantoren door heel Europa is op zoek naar een migratie medewerker. Standplaats is regio Eindhoven. Op verschillende locaties door heel Europa dienen 1000 computers te worden omgezet van Windows XP naar Windows 7. Jij krijgt 6 maanden de tijd om al deze computers met een collega deze migratie voor elkaar te krijgen. Wanneer de operatie succesvol en naar tevredenheid is uitgevoerd, is er een kans op verlenging.

Functieomschrijving

Ik zoek een ervaren migratie medewerker, met een snelle en proactieve werkinstelling. Jij bent bereid om (soms) 6 dagen in de week te werken en vindt het niet erg om langere tijd van huis te zijn. Je communiceert met lokale managers om de migratie goed te laten verlopen. Duitse taal beheersen is een pre, Nederland en Engels taal beheersen is een must. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het migreren van computers. Verder ben jij per direct beschikbaar.

Over de organisatie

De gehele operatie wordt door een detacheringsorganisatie begeleid.

Jouw profiel

* MBO ICT (afgerond)

* 3-5 jaar relevante werkervaring (migreren van XP -> naar Win 7)

* Vloeiend in Nederlands en Engels. Kennis van Duits is een pre

* Oplossingsgericht en een teamplayer

Waarom solliciteren?

Er wordt een uitdagende technische functie aangeboden in een internationale en professionele omgeving. Het salarisaanbod is zo'n €30.000 tot €45.000 op jaarbasis / op uurtarief werken ook mogelijk. Daarnaast worden onkosten zoals verblijf en reizen in het buitenland vergoed.

Om te solliciteren voor Migratie medewerker functie kun je klikken op de 'Solliciteer' button. Indien je in het omschreven profiel past zien we jouw reactie graag tegemoet!

Start date
n.a
From
JP Gray
Published at
03.08.2015
Project ID:
957843
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register