Docent Techniek (46099826)

's-Gravenhage  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster

Description

Docent Techniek VSO Gezocht voor onze "SPECIALE" leerlingen

Elke dag anders en nooit saai!

Voor ons VSO praktijkgericht onderwijs  (Cluster 4) zoeken we daadkrachtige ervaren docenten met veel humor, die tegen een "stootje" kunnen. Je verzorgt onderwijs voor jongeren die geplaatst zijn binnen een voorziening, een intersectorale voorziening jeugdzorg, plus voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking vanuit jeugdzorg.

Wat vinden we belangrijk?

Bij ons staan centraal: het bieden van sectoroverstijgende zorg, diagnostiek en behandeling van de jeugdigen en de rol van de ouders, verzorgers en de omgeving daarbij. Werkzaam is de combinatie van geslotenheid, een open leefklimaat, behandeling en deskundigheid.

Om deze uitgangspunten te realiseren streven we naar een optimale ondersteuning van medewerkers en wil het een lerende organisatie zijn.

In jouw takenpakket zitten o.m. deelname aan overlegvormen, gesprekken met ouders, verslaggeving en bijdrage in het geïntegreerde behandelplan, waarin het onderwijsperspectief een belangrijke rol speelt.

Het onderwijsleerpakket is afgestemd op de praktijkvakken waar met de leerkrachten AVO en de vakleerkrachten een onderlinge afstemming in de lessen plaatsvindt.

 

  

Start date
ASAP
Duration
12 months
From
Select & Match
Published at
11.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
963409
Contract type
Permanent
To apply to this project you must log in.
Register