Vakleerkracht Algemene Technieken (46306412)

's-Gravenhage  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Cluster

Description

Vakleerkracht Algemene Technieken (hout, bouw en techniek)

Voor een residentiele instelling in de regio Den Haag zoeken we een vakleerkracht Techniek

Het College is een relatief nieuwe school voor VSO praktijkgericht onderwijs  (Cluster 4) voor Jeugdzorg en Onderwijs. De school verzorgt onderwijs voor jongeren die geplaatst worden binnen  een intersectorale voorziening jeugdzorgplus voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking vanuit Jeugdzorg.

Het onderwijsleerpakket is afgestemd op de praktijkvakken. Met de leerkrachten AVO en de vakleerkrachten vindt een onderlinge afstemming van de lessen plaats. Je geeft  lessen waarin jongeren opgeleid kunnen worden tot assistent en leren installeren, monteren, onderhouden en repareren. Je leert hen met machines en gereedschap om te gaan en te onderhouden. Daarnaast is er aandacht voor materialenkennis en certificering.

In jouw takenpakket zitten o.m. ook deelname aan overlegvormen, gesprekken met ouders, verslaggeving en bijdrage in het geïntegreerde behandelplan, waarin het onderwijsperspectief een belangrijke rol speelt. In het werk word je begeleid door de afdelingscoördinator, de intern begeleider en de gedragswetenschapper van de school.

 

Start date
ASAP
Duration
25 months
From
Select & Match
Published at
14.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
965760
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register