Forever 21: IT Helpdesk Support Medewerker (47370240)

Bergen op Zoom  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Zoek jij een afwisselende IT Support functie op onze Europese helpdesk? En heb je zo’n 2 tot 5 jaar relevante werkervaring?

 

Forever 21 heeft een vacature in Bergen op Zoom voor een fulltime:

 

IT Helpdesk Support Medewerker

 

In deze functie ben je samen met het IT Support Team verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden en je rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager Europe. Het betreft een afwisselende baan waarbij je veel vrijheid krijgt.

 

Verantwoordelijkheden en taken:

  • Verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, oplossen van problemen en ondersteunen van ons IT systeem (s/w en h/w)
  • Verantwoordelijk voor het installeren van POS, smartphones, netwerklijnen voor winkels door Europa en zorgdragen voor dat nieuwe winkels en nieuwe collega’s tijdig alle benodigde IT oplossingen hebben (inclusief netwerk email accounts en opzetten workstations met standaard OS en applicaties installeren (m.b.v. Symantec Ghost).
  • Verantwoordelijk voor het ondersteunen van winkels door Europa, distributiecentra en het Europese hoofdkantoor in Breda via telefoon, intranet, email, externe partijen, remote control software (Dameware en PC Any Where)
  • Level 1 ondersteuning aan collega’s t.b.v. desktop hardware en applicaties, netwerkverbindingen etc.
  • Documenteren van problemen en zorgen voor follow-up
  • Samenwerken met IT collega’s voor het onderhouden van een compleet en accuraat documentatiesysteem en assisteren bij het testen van nieuwe ontwikkelingen (features en programma updates)
Start date
ASAP
Duration
40 months
From
Forever 21
Published at
31.08.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
975412
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register