Senior Project Leader

Vlaams-Brabant  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Description

Senior Project Leader
Voor onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een Senior Project Leader.
Deze opdracht situeert zich binnen particuliere en commerciele kredieten, spaar, deposito's, termijnbeleggingen. Voor de implementatie van de vereisten uit dit specifieke programma zijn we op zoek naar een IT projectleider met ruime ervaring in het implementeren van projecten binnen een bancaire context (inclusief ervaring met mainframe = must).
Als projectleider, start je met het opstellen van een plan van aanpak en waak je erover dat alle genomen engagementen worden waargemaakt: tijdige oplevering, volgens de afgesproken scope, binnen budget en naar verwachting van de gebruikers. Een goede risicobeheersing en resultaatsgedrevenheid zijn hierbij cruciaal, maar ook een goede portie flexibiliteit en wendbaarheid is noodzakelijk. Transparante in-time communicatie naar alle stakeholders is essentieel. Je leidt een projectteam dat bestaat uit zowel functionele als technische profielen (onshore en offshore). Naast taakgerichte aansturing is ook de mensgerichte aansturing belangrijk (coachen van medewerkers op vlak van samenwerking, communicatie, ...). Projectleider zijn binnen ICT en zeker in deze omgeving, betekent ook gebruik maken van de Agile methodiek (Disciplined Agile Delivery & Scrum) en de tool Jira om focus en structuur te krijgen in de aanpak van je werk.
Profiel
*Je hebt een ruime ervaring als IT projectleider binnen een bancaire context opgebouwd (minimum 3 jaar) en je werkt dan ook graag projectmatig. Je hebt reeds projecten op een mainframe platform geïmplementeerd.
*Je hebt waar mogelijk ervaring met eerdere migratieprojecten.
*Je hebt een goede kennis van agile-werking en je bent een echte believer.
*Je bent klant- en oplossingsgericht en je verdiept je graag in procesmatige en/of organisatorische vragen.
*Je bent een echte teamspeler: samen in multidisciplinaire teams toewerken naar een gemeenschappelijk resultaat geeft je energie.
*Je bent enthousiast en gedreven en gaat voor resultaten.
*Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en kunt goed verbanden leggen.
*Taal : NL + EN (must)
Start date
n.a
From
Harvey Nash BE
Published at
07.10.2015
Project ID:
996290
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register