Werken en leren? Wordt Koperlasser telecommunicatie. (50369997)

Almere  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Leren en een baan! Als koperlasser werk je zelfstandig en in teamverband aan het (bestaande) netwerk van KPN. Je maakt mutaties aan het netwerk van KPN. Je houdt van het werken in de buitenlucht en bent bereidt om een intensief werk-/leertraject in te gaan. Vind je het leuk om in de buitenlucht aan het werkt te zijn, ben je vingervlug en is techniek een gepassioneerd onderdeel van je leven. Sta je open om te leren van de oudere generatie? Dan is dit de functie voor jou.

Als koperlasser ben je in goede fysieke gesteldheid want je gaat in de buitenlucht aan de slag en voert werkzaamheden uit aan het kopernetwerk van de telecomprovider. Als je een intensief en volledig werk-/leertraject hebt doorlopen dan mag jij jezelf Koperlasser Groot Laswerk noemen. Dagelijks maak je koperlassen door middel van de aangeleerde technieken. Vergis je niet, dit is niet hetzelfde als MIG/MAG lassen, maar een specifieke procedure waardoor verbindingen ineengevlochten worden, waarna ze worden verpakt om zo de las te beschermen tegen weersinvloeden.

Indirect ben jij verantwoordelijk voor het juist functioneren van het communicatienetwerk waarover de meest uiteenlopende informatie wordt verzonden. De werkzaamheden zijn altijd op locatie en moeten doorgaans altijd af zijn voordat de werkdag erop zit. Je hebt enerzijds een grootte mate van vrijheid aan de andere kant moet je ook bezit zijn van een gezonde dosis flexibiliteit.

Start date
ASAP
Duration
40 months
From
Detamo Flex Force BV
Published at
20.10.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1004517
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register