Incasso Medewerker (regio Amsterdam) (51665210)

Regio Amsterdam  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Ben jij de Incassomedewerker die bij ons International en Legal gaat ondersteunen? Is naast een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels jouw Frans ook nog eens goed dan worden we helemaal enthousiast!
Gezien het feit dat je ook Legal gaat ondersteunen is juridische basiskennis een voorwaarde. Om goed in deze afwisselende baan te kunnen functioneren, moet je wel over enige flexibiliteit beschikken. Maar daar krijg je dan ook een mooie, veelzijdige functie voor in een team van leuke collega's.

Als Incassomedewerker handel je vragen van klanten en debiteuren af t.a.v. incassodossiers. Zoals het uitzoeken van betwistingen van facturen, het controleren van de afspraken zoals vastgelegd in het contract en het bellen van debiteuren. Daarbij ben je verantwoordelijk voor 'jouw' portefeuille en samen met je collega's verantwoordelijk voor de teamdoelstellingen.
Voor deze specifieke functie zoeken wij iemand die zowel de afdeling Internationaal en Legal kan ondersteunen. Ook B2C ervaring is een voorwaarde.

Start date
ASAP
Duration
36 months
From
InGoedeBanen
Published at
08.11.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1016094
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register