Ondernemer multillingual gezocht, heel Nederland (53768555)

Beek  ‐ Onsite
This project has been archived and is not accepting more applications.
Browse open projects on our job board.

Keywords

Description

Functieomschrijving
Heb je affiniteit met taal en zie je het als een uitdaging om kandidaten te bemiddelen die meertalig zijn op MBO+ /HBO- niveau? Wil jij ook als zelfstandig recruiter maximaal ondernemen dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons nieuwe label dat haar focus heeft liggen op meertaligheid zoeken we ondernemers door heel Nederland.

De Flexibility Groep is in 2006 opgericht en is de eerste en grootste franchiseformule met virtuele vestigingen in de uitzendbranche. Inmiddels is Flexibility uitgegroeid tot een bewezen formule met ruim 125 succesvolle franchisenemers in Nederland & België en zes verschillende labels, waaronder nu ook ons nieuwe Flexibility Multilingual!

Voor Flexibility Multilingual zijn wij momenteel voor diverse regio's in Nederland op zoek naar zelfstandig & commerciële (multilingual) recruiters. In deze functie heb jij jouw eigen bemiddelingsbureau en zal je de match maken tussen opdrachtgevers (nationaal en internationaal) en onze meertalig sprekende kandidaten. Denk aan native speakers maar ook mensen die jarenlang gewoond hebben in het buitenland en deze taal vloeiend beheersen. Nederland is een exportland en veel (MKB) bedrijven doen zaken met het buitenland, zoals de aangrenzende landen Duitsland en België. Onderzoek heeft uitgewezen dat er behoefte is in het Midden- en kleinbedrijf naar specialisten die zich begeven op deze "niche" markt. Hier wil Flexibility graag op inspelen d.m.v. ons nieuwe label.

Start date
ASAP
Duration
100 months
From
InGoedeBanen
Published at
08.12.2015
Contact person:
Peter Nieuwpoort
Project ID:
1033986
Contract type
Freelance
To apply to this project you must log in.
Register